Τα suede snakeskin μποτάκια της Βίκυς Καγιά είναι σε έκπτωση! Αγόρασε τα μόνο με 35 ευρώ!

Θα τρελαθείς μόλις τα δεις!

Μόλις δεις τα suede snakeskin μποτάκια της Βίκυς Καγιά θα τρελαθείς. Βρίσκονται σε έκπτωση και αγόρασε τα μόνο με 35 ευρώ. Η παρουσιάστρια - μοντέλο πάντα σου δίνει τις καλύτερες επιλογές για παπούτσια, αφού και η ίδια τα λατρεύει.

Οι εκπτώσεις φτάνουν στο τέλος τους και ίσα που προλαβαίνεις να ρίξεις μια ματιά για να βρεις αγαπημένα κομμάτια σε τιμές που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Λοιπόν, και τα μποτάκια της Βίκυς Καγιά θα σε «τρελάνουν» αφού είναι από αγαπημένα εταιρία.

Expand player

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι brand ambassador των Migato και κάθε παπούτσια που φοράει «εξαφανίζεται» με ταχύτητα φωτός. Όπως θα γίνει και με αυτό το suede snakeskin μποτάκι.

Είναι bestseller και μπορείς να το κάνεις δικό σου με 35 ευρώ, από 65 που ήταν η αρχική του τιμή. Θα τα βρεις εδώ.

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά φόρεσε γυαλιά που είναι No1 trend στην Γαλλία - Θα μοιάζεις με Παριζιάνα

Χαμός με τα μποτάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά - Τα πουλάνε στα 40 ευρώ

Έχει προκληθεί ο απόλυτος χαμός με την Βίκυ Καγιά και τα μποτάκια που φόρεσε αφού πλέον τα πουλάνε στα 40 ευρώ! Ίσα που το προλαβαίνεις με αυτή τη τιμή μιας και έχουν μείνει πολύ λίγα κομμάτια. Ξέρουμε όμως που θα τα βρεις....

Η fashionista Βίκυ, έκανε ανατρεπτική εμφάνιση και πέταξε τα τακούνια. Αντί για αυτά, φόρεσε μποτάκια σε φλατ γραμμή και με μαύρο χρώμα. Η λεπτομέρεια βέβαια, που έκανε την διαφορά ήταν τα κορδόνια της, τα οπαία ήταν σε φλούο χρώμα.

Εμείς, τα εντοπίσαμε στα Migato και με σούπερ έκπτωση από τα 75, στα 40 ευρώ! Αν κι εσύ αγαπάς την άνεση αλλά θέλεις να είσαι και στιλάτη, κάν΄το όπως η παρουσιάστρια του GNTM και δεν θα χάσεις! Βέβαια, αν είσαι κορίτσι του ψηλοτάκουνου, η Βίκυ έχει φορέσει πρόσφατα σούπερ γόβες με μόλις 29 ευρώ...

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σου βρήκαμε τις γόβες που φόρεσε η Βίκυ Καγιά με 29 ευρώ - Βγαίνει σε τρία χρώματα!

Βίκυ Καγιά: Αν δεν έχεις το λευκό της παπούτσι, είσαι εκτός μόδας! Κοστίζει 67 ευρώ...

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr