Σου βρήκαμε τις γόβες που φόρεσε η Βίκυς Καγιά με 29 ευρώ - Βγαίνει σε τρία χρώματα!

Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σου βρήκαμε τις γόβες που φόρεσε η Βίκυς Καγιά με 29 ευρώ - Βγαίνει σε τρία χρώματα!

Σε τρία χρώματα βγαίνουν οι γόβες που φόρεσε η Βίκυ Καγιά. Μάλιστα, βρίσκονται σε έκπτωση -47% και από 55 ευρώ μπορείς να τις κάνεις δικές σου μόνο με 29 ευρώ. Είναι σίγουρα μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις γιατί θα... χάσεις.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο λατρεύει τα παπούτσια καθώς είναι το must κομμάτια που θα σώσει ένα εντελώς διαφορετικό ύφος στην εμφάνιση σου. Μπορεί να κάνει ένα casual look να δείχνει chic, και αντίστοιχα ένα chic να δείχνει casual.

Η Βίκυ Καγιά όπως έχουμε δει σε πολλές φωτογραφίες της, έχει άψογο γούστο στα παπούτσια, για αυτό και είναι brand ambassador της εταιρίας Migato. Έχει φορέσει κομμάτια που έχει αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια και έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στις γυναίκες.

Ένα από αυτά τα κομμάτια λοιπόν είναι και οι μπλε animal print γόβες που φόρεσε οι οποίες βγαίνουν σε ακόμη δυο χρώματα:

Συγκεκριμένα, βγαίνουν και σε κόκκινες, αλλά και λευκές. Μετά την έκπτωση -47% με την αρχική τιμή να είναι στα 55 ευρώ μπορείς να τις κάνεις δικές σου μόνο με 29 ευρώ. Μην τις χάσεις.

Animal print παπούτσια

Βίκυς Καγιά παπούτσια

Λευκές γόβες

Βρήκαμε και τα μποτάκια που φόρεσε η Βίκυ Καγιά που μπορεί να βγαίνει μόνο σε ένα χρώμα, είναι όμως σε έκπτωση

Η Βίκυ Καγιά αγαπάει την μόδα και ιδιαίτερα τα παπούτσια, αφού συνεργάζεται κιόλας με αγαπημένη εταιρία. Αυτά που φόρεσε τα μποτάκια είναι σε έκπτωση. Ειδικά αυτό που θα σε «τραβήξει» πάνω τους είναι τα κορδόνια που είναι κίτρινα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο αγαπάει να κάνει νέους συνδυασμούς... τολμηρούς και πάντα καταφέρνει να κάνει άψογο αποτέλεσμα, πάντα ολοκληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι παπούτσια.

Η Βίκυ Καγιά είναι brand ambassador των Migato και σε μια από τις φωτογραφίσεις της, φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρα φλατ μποτάκια που εμείς προσωπικά τα αγαπήσαμε. Τα αρβυλάκια είναι hot τάση φέτος το χειμώνα και έχουμε δει να τα φοράνε ακόμη και σε βραδινή έξοδο.

Τα συγκεκριμένα που φόρεσε είναι μαύρα η λεπτομέρεια με τα κίτρινα κορδόνια είναι απίστευτη.