Πιο "καυτή" από ποτέ η Κατερίνα Καραβάτου με μαύρο στενό και κοντό φόρεμα

Η φανταστική εμφάνισή της

Στη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε την πιο "καυτή" εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ, μιας και επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο, στενό αλλά και κοντό φόρεμα για να βγει στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου».

H αγαπημένη παρουσιάστρια έχει τη δυνατότητα να αναδείξει οποιοδήποτε ρούχο και να φορέσει και έτσι δεν αποτέλεσε εξαίρεση το μοναδικό φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στη σημερινή εκπομπή.

Expand player

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια, το φόρεμα που έβαλε ήταν δημιουργία του Άγγελου Μπράτη και έτσι μόλις το είδαμε μας άφησε με κομμένη την ανάσα.

Στενό αλλά και αέρινο με ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο και τον έναν ώμο έξω, το φόρεμα που έβαλε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου παίρνει χωρίς αμφιβολία, 10/10, ενώ η παρουσιάστρια πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη γιατί τα νούμερα της εκπομπής της «χτύπησαν» κόκκινο.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα που έβαλε η Κατερίνα Καραβάτου

«Σήμερα το ύφος είναι @angelosbratis ......! Καλημέρα σε όλους αγαπημένοι μας!!! Σας αγαπάμε πάρα πολύ και σας στέλνουμε όλη μας τη θετική μας ενέργεια!!» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με το φόρεμα η Κατερίνα Καραβάτου.

Πριν τελειώσει η καραντίνα η Κατερίνα Καραβάτου έκανε βόλτες με τον μικρό Αρίωνα

Αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το σπίτι και να βγει για λίγο έξω με τον γιο της για να ξεσκάσει και η ίδια αλλά και ο Αρίωνας. Με το νούμερο 6 λοιπόν, η παρουσιάστρια βγήκε και περπάτησε μαζί με τον γιο της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία φαίνεται το αγοράκι της να κάνει τη βόλτα του.

Μάλιστα με τη φωτογραφία που ανέβασε μέσω insta story, η Κατερίνα Καραβάτου δεν παρέλειψε να διευκρινίσει πάνω στη φωτογραφία πως πρόκειται για μετακίνηση με το νούμερο 6. Μπορεί στη φωτογραφία ο καιρός να φαίνεται λίγο βροχερός, ωστόσο είναι σίγουρο πως μαμά και γιος απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα που έχει σήμερα και κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο από το σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καραβάτου: Μετά το σημερινό τέλος των Κου Κου δείτε τι ανέβασε!

Κατερίνα Καραβάτου: Κλάψαμε με την φράση της! - Κούρεψε τον γιο της αλλά...