Κατερίνα Καραβάτου: Κλάψαμε με την φράση της! - Κούρεψε τον γιο της αλλά...

"Τον έκανα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καραβάτου: Κλάψαμε με την φράση της! - Κούρεψε τον γιο της αλλά...

Κλάψαμε στο γέλιο με την φράση που χρησιμοποίησε η Κατερίνα Καραβάτου για να περιγράψει πως έγινε το κούρεμα που έκανε στον γιο της. Δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

Ειδικότερα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους "Φωλιά των Κου Κου" πρόβαλαν την ενότητα με τα "νέα της καραντίνας". Πάνω στην συζήτηση λοιπόν η παρουσιάστρια μοιράστηκε το γεγονός ότι κούρεψε μόνη της τον γιο της Αρίωνα.

Να πούμε ότι καθώς αυτές τις ημέρες που έχουμε απαγόρευση της κυκλοφορίας, είναι κλειστά τα κομμωτήρια, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν πάρει ψαλίδια και σεσουάρ και κουρεύονται μόνοι τους.

Μάλιστα ο Τρύφωνας Σαμαράς, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή έδωσε και μερικά tips για το πως να το το κάνουμε σωστά. Μπορείτε να τα δείτε εδώ.

"Κι εγώ που δεν είμαι κομμώτρια κούρεψα εχθές τον Αρίωνα. Τον έκανα σωστό playmobil. Είναι καταπληκτικό" είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καραβάτου και λιώσαμε στο γέλιο, ενώ φυσικά την φράση σχολίασε και ο Κρατερός Κατσούλης λέγοντας "ήταν playmobile και έγινε λίγο καλύτερος".

Η Κατερίνα Καραβάτου κούρεψε τον γιο της και ο Στέλιος Χανταμπάκης έβαψε το μαλλί της Όλγας Πηλιάκη

Οι διάσημοι είναι και αυτοί αυτές τις ημέρες κλεισμένοι στο σπίτι εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό και κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μας τα όσα κάνουν μέσα στα σπίτι.

Αφού ο ιός έχει φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα, όποιος θέλει αυτές τις ημέρες να βάψει ή να κόψει μαλλί, πρέπει να το κάνει μόνος του ή με την βοήθεια κάποιου δικού του.

Αυτό σκέφτηκε και η Όλγα Πηλιάκη, η οποία έβαλε τον καλό της να της βάψει τα μαλλιά, ενώ ανέβασε και βίντεο στο Instagram το οποίο κάνει θραύση!

"Άτιμη καραντίνα... έπεσα στην ανάγκη του!" έγραψε με χιούμορ στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο η Πηλιάκη!