Τρύφωνας Σαμαράς: Κάνει καραντίνα με το Νίκο Κοκλώνη και δίνει tips για τα μαλλιά!

Τα κουρέματα έχουν ήδη αρχίσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρύφωνας Σαμαράς: Κάνει καραντίνα με το Νίκο Κοκλώνη και δίνει tips για τα μαλλιά!

Μερικά tips για τα μαλλιά, μας έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα ο γνωστός κομμωτής κάνει την καραντίνα μαζί με τον φίλο του Νίκο Κοκλώνη και οι δυο τους έκαναν και μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εκπομπή του Alpha Happy Day, με τον ίδιο να λέει πως φυσικά επίσης μένει στο σπίτι αυτές τις ημέρες, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τον κοροωνοϊό. Μάλιστα ο κομμωτής είναι μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στο σπίτι, για να μην μένουν μόνοι τους.

Ο κομμωτής λοιπόν μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και έδωσε και μερικά tips για τι να κάνουμε με τα μαλλιά μας αυτές τις ημέρες. Να πούμε ότι δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στα social media με τα νέα skill που έχουν αποκτήσει, πάνω στην κομμωτική, τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

Ένα παράδειγμα είναι και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που κούρεψε τον καλό της Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Τα tips για τα μαλλιά που μας έδωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος κάνει καραντίνα με τον Κοκλώνη

“Από τη Δευτέρα έχω έρθει και μένω στο σπίτι του φίλου μου του Νίκου Κοκλώνη για να είμαστε παρέα. Όσο αντέξουμε, γιατί ο καθένας θέλει το σπίτι του” είπε αρχικά ο γνωστός κομμωτής, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ στη συνέχεια έδωσε και μερικές συμβουλές.

"Για να κουρέψεις έναν άντρα με μηχανή πρέπει να έχεις πολλά δοντάκια. Αρχίζεις από το μεγαλύτερο και πας στο μικρότερο, εκτός και αν το θες πολύ ξυρισμένο" είπε αναφορικά με το αντρικό κούρεμα.

Να πούμε ότι στο σπίτι του κομμωτή τα κουρέματα έχουν ξεκινήσει ήδη με τον ίδιο να περνά βαφή και να ανεβάζει σχετικά stories.

Δείτε μερικά από αυτά

Τρύφωνας Σαμαράς

Τρύφωνας Σαμαράς βαφή μαλλιών

Τρύφωνασ Σαμαράς Νίκος Κοκλώνης