Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη

Νέο look απέκτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήρε την ξυριστική μηχανή και του έκοψε την κοτσίδα. Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Surviovor και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ πλέον και αυτοί μένουν στο σπίτι, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Καθώς λοιπόν οι εξελίξεις "τρέχουν" και έχουν φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα η τραγουδίστρια έγινε και κομμώτρια. Έτσι κι αλλιώς είναι κλειστά αυτές τις ημέρες οπότε τι καλύτερο από ένα DIY κούρεμα στο σπίτι!

Η Ειρήνη λοιπόν πήρε την ξυριστική μηχανή του καλού της, τον έβαλε μπροστά στον καθρέφτη και του έκοψε την κοτσίδα, την οποία είχε αρκετό καιρό. Ο ίδιος ικανοποιημένος από το νέο του λουκ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε ωστόσο και τα καυτά φιλιά που έδινε πριν ημέρες με τον καλό της στη μέση του δρόμου!

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης κούρεμα

Και το μετά...

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Τι είχαν ντυθεί τις Απόκριες η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που ξύρισε την κοτσίδα και απέκτησε νέο λουκ;

Αφού αναφερθήκαμε στο διάσημο ζευγάρι ας δούμε και μια φωτογραφία τους από τις Απόκριες οπότε και είχαν ντυθεί κάτι, το οποίο κέντρισε όλα τα βλέμματα!

Η ίδια δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο τη βλέπουμε να φορά μια ξανθιά καρέ περούκα με μαύρα γυαλιά και μαστίγιο. Από την άλλη σύντροφος της φόρεσε μια μάσκα του Νταλί που είδαμε στο La Casa de Papel.

Ορίστε και η ανάρτηση που είχαν κάνει τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης στολή απόκριες