Τα καυτά φιλιά πρώην παίκτριας του Survivor στη μέση του δρόμου! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο μόνο εδώ!

Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε το πρόσωπό της!

Τα καυτά φιλιά πρώην παίκτριας του Survivor στη μέση του δρόμου! Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο μόνο εδώ!

Αποκλειστικές φωτογραφίες ντοκουμέντο μόνο εδώ! Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τα καυτά φιλιά πρώην παίκτριας του Survivor με τον αγαπημένο της στη μέση του δρόμου!

Τους σχεδόν τέσσερις μήνες που διαρκεί η σχέση της τραγουδίστριας, Ειρήνης Παπαδοπούλου, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τα ταξίδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη είναι μια εβδομαδιαία ρουτίνα, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποχωριστεί την πόλη του λόγω αγώνων και προπονήσεων.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Τον τελευταίο, όμως, μήνα η Ειρήνη λόγω και της συμμετοχής της στη θεατρική παράσταση «Ομμάτια δακρώμενα» κατάφερε να... εκμηδενίσει τις αποστάσεις και μένει πια σχεδόν μόνιμα στην πόλη και στο σπίτι του αγαπημένου της. Ωστόσο, την προηγούμενη εβδομάδα η Ειρήνη ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και το πρωί του Σαββάτου μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη δέχτηκε την ευχάριστη έκπληξη από τον Αλέξανδρο, ο οποίος είχε πάει στο αεροδρόμιο για να την υποδεχτεί. Καλύτερη υποδοχή από ένα καυτό φιλί δεν θα μπορούσε να περιμένει και μάλιστα ενώπιον όλων, αφού το ζευγάρι σχεδόν από την πρώτη στιγμή που είναι μαζί δεν κρύφτηκε από κανέναν και για κανέναν λόγο. Είναι όμορφοι, ερωτευμένοι και παρ' όλο που στο παρελθόν η Ειρήνη είχε πάντα μια αποστροφή στην προβολή της προσωπικής της ζωής, με τον Αλέξανδρο αναθεώρησε πλήρως αυτή τη στάση και είναι πιο χαλαρή από ποτέ!

Survivor Ειρήνη Παπαδοπούλου

Όλα για το χατίρι της!

Ο Αλέξανδρος έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο μετά το μεσημέρι, μόλις είχε τελειώσει η προπόνηση με την ομάδα του, ενώ μόλις είδε την αγαπημένη του στην πύλη των αφίξεων έτρεξε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει. Φυσικά, τακτοποίησε τις βαλίτσες της στο αυτοκίνητό του, ενώ η Ειρήνη κρατούσε μια μαύρη τσάντα με ένα δώρο που είχε πάρει σε εκείνον, που απ' ό,τι διακρίναμε ήταν από γνωστό κατάστημα με αντρικά ρούχα!

Ειρήνη Παπαδοπούλου  Αλέξανδρος Πασχαλάκης περιοδικό YOU

Πρόσφατα, επίσης, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Παπαδοπούλου με ένα απίστευτο κολάν! Το είχαν σχολιάσει όλοι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ