Τα στιλάτα street looks της Τάμτα και του συντρόφου της Πάρη Κασιδόκωστα στη Μύκονο - Τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Τι φόρεσαν στα σοκάκια του νησιού

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την Τάμτα και τον σύντροφο της, Πάρη Κασιδόκωστα, να κάνουν τη βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, την Κυριακή 28/08/2022. Και οι δύο επέλεξαν street looks κάνοντας τη διαφορά. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τις εμφανίσεις τους.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Expand player

Τι φόρεσαν στη Μύκονο;

Η εκρηκτική τραγουδίστρια Τάμτα, είναι πάντα καλοντυμένη και πολύ στιλάτη, ακόμη και όταν δεν πρόκειται για κάποια επίσημη της εμφάνιση, όπως τώρα. Κινήθηκε σε pastel χρωματικούς τόνους, με ένα ροζ φούτερ με την Whitney Houston, από την εταιρία Recycled Karma, ροζ τσάντα και γαλάζια φούστα με σούρες. Τα συνδύασε με την μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση, η οποία όπως έχουμε ξανά πει είναι τα loafers, με λευκές κάλτσες (δες εδώ 4 ζευγάρια που σου προτείνω). Τα μαλλιά της τα έπιασε σε δύο buns και φόρεσε γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό.

Ο σύντροφος της Πάρης, επίσης επέλεξε άνετο και casual look. Από την εταιρία Nike Jordan επέλεξε βερμούδα σε μαύρο με κόκκινο και τα λευκά παπούτσια του, ενώ τα συνδύασε με λευκό t-shirt από τον οίκο Balenciaga. Από αξεσουάρ επέλεξε παρόμοια γυαλιά ηλίου με αυτά της Τάμτα, από την εταιρία Versace και μπλε σκούρο καπέλο από την εταιρία New Era. Είναι και οι δύο πολύ στιλάτοι.

Πηγή εσωτερικής φωτογραφίας: NDP

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι η βασίλισσα του boho, με το μπικίνι και τη floral, maxi φούστα της - Αντίγραψε το στιλ της με 79,90 ευρώ

2.150 ευρώ κοστίζει η ψάθινη, Saint Laurent τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το αστραφτερό τοπ