2.150 ευρώ κοστίζει η ψάθινη, Saint Laurent τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το αστραφτερό τοπ

Δες πως την συνδύασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
2.150 ευρώ κοστίζει η ψάθινη, Saint Laurent τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με το αστραφτερό τοπ

Η συλλογή της Αθηνά Οικονομάκου με τις επώνυμες τσάντες είναι πολύ μεγάλη, γι' αυτό δε χάνω ποτέ την ευκαιρία να τις σχολιάσουμε και να δούμε τον τρόπο με τον οποίο τις συνδυάζει. Με μία ανάρτηση βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέει αντίο στο καλοκαίρι, από τους ανεμόμηλους, στη μικρή Βενετία της Μυκόνου.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Για ακόμη μία φορά είναι εντυπωσιακή! Επέλεξε λευκό παντελόνι, το οποίο αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα της, και crop top με πούλιες, σε ροζ-χρυσό χρώμα. Τα συνδύασε με μαύρα σανδάλια και ψάθινη τσάντα με αλυσίδα.

Η τσάντα της είναι από τον διάσημο οίκο Saint Laurent (YSL) και ονομάζεται Niki medium chain bag, ενώ είναι διαθέσιμη σε άλλα τρία χρώματα. Η συγκεκριμένη έχει χρυσή αλυσίδα, καφέ, δερμάτινες λεπτομέρειες και η τιμή της ανέρχεται στα 2.150 €.

Δες εδώ και την Dior, personalized τσάντα, αξίας 4.300 € που κράτησε στη Μύκονο και τo see through, μαύρο φόρεμα με το οποίο την συνδύασε.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Πηγή εσωτερικών φωτογραφiών: Instagram - @athinao1konomakou

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - @athinao1konomakou