4.300 ευρώ κοστίζει η personalized τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με τo see through μαύρο φόρεμα

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
4.300 ευρώ κοστίζει η personalized τσάντα της Αθηνάς Οικονομάκου - Τράβηξε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο με τo see through μαύρο φόρεμα

Αμέτρητες πλέον είναι οι φορές που έχουμε σχολιάσει το στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου. Το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού το περνάει στη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την έχει πιάσει να κάνεις τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού. Έτσι και την Τετάρτη 03/09/2022 έκανε την βραδινή της έξοδο με τη φίλη της Νικόλ Παναγιώτου. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Η εμφάνιση της Αθηνάς στη Μύκονο

Οι περισσότερες της επιλογές είναι από την εταιρία της μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη, ProjectSoma. Φόρεσε ένα υπέροχο cut out μαύρο φόρεμα, με διάτρητο ύφασμα και κοψίματα στη μέση. Το μανίκι του είναι 2/4 και το συνδύασε με μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Το συγκεκριμένο είναι sold out αυτή τη στιγμή.

Νικόλ Παναγιώτου-Αθηνά Οικονομάκου

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

Αυτό που μου τράβηξε το μάτι όμως, είναι η απίστευτη τσάντα που φοράει χιαστί. Είναι από την αγαπημένη μου εταιρία Dior, καθώς και το φουλάρι που κρατάει στο χέρι της. Η συγκεκριμένη ονομάζεται Lady Dior, είναι personalized και μπορείς να προσθέσεις γράμματα στο λουρί, όπως θα δεις στη παρακάτω φωτογραφία. Η Αθηνά πρόσθεσε τα αρχικά της, "ΑΟ". Η τιμή της; 4.300 €. Τέλεια επιλογή!

Dior τσάντα

Δες μία ακόμη τσάντα αξίας πάνω από 5.573 € που κράτησε στη Μύκονο, από τον Οίκο Chanel.

Dior Lady Bag

Δες εδώ και την τσάντα αξίας 1.890 € της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο, στο πλευρό του Στάθη Σχίζα.