Τα 5 look παραλίας για κάθε στυλ γυναίκας - Τι πρέπει να φορέσεις για να μην είσαι ούτε πολύ υπερβολική, ούτε πολύ απλή

Η παραλία είναι κάτι σαν καθαρτήριο του στιλ: Είναι από τα λίγα μέρη στα οποία μπορεί να βρεθεί κανείς φορώντας ό,τι θέλει. Στην παραλία, λοιπόν, μπορείτε να επιδείξετε το στιλ σας σε όλο του το μεγαλείο, χωρίς να σας απασχολούν ιδιαίτερα τα σχόλια των γύρω σας. Ποιος θα σας κρίνει για το υπερμέγεθες καπέλο σας, όταν εκείνος φορά μόλις λίγα εκατοστά latex υφάσματος;

Αναδείξτε, λοιπόν, την χίπισσα, την hipster, την «κλασσάτη», την αθλητική ή την sexy γυναίκα που κρύβεται μέσα σας, επιλέγοντας τα πιο στιλάτα και εντυπωσιακά μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ παραλίας, όπως αυτά που βρήκαμε παρακάτω.

Η χίπισσα

Ιδανικά δεν θα φορούσατε καν μαγιό. Αλλά αφού έτσι πρέπει, τουλάχιστον επιλέξτε κάτι πιο «στολισμένο», που θα ταιριάξει με τα αμέτρητα βραχιολάκια σας και τα δερμάτινα σανδάλια που θα ξεκολλήσουν από τα πόδια σας μόνο με τα πρωτοβρόχια.



Η hipster
Πλήρως ενημερωμένη για ό,τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στη μόδα και με γκαρνταρόμπα που ανανεώνεται σχεδόν εβδομαδιαίως. Είστε από τις γυναίκες που, ακόμα και στην παραλία, σας ρωτούν «αυτό από πού το πήρες;»



Η «κλασσάτη»
Η κομψότητα είναι το στοιχείο που σας χαρακτηρίζει και αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος, όπου κι αν βρεθείτε. Η παραλία δεν αποτελεί εξαίρεση.



Η αθλητική
Η ξαπλώστρα δεν θα σας γνωρίσει ποτέ. Το μαγιό σας πρέπει να είναι αθλητικού τύπου για να παίζετε beach volley με άνεση. Σας ενδιαφέρει, όμως, να δείχνετε θηλυκές και στιλάτες.



Η sexy
Έχετε αυτοπεποίθηση και δεν το κρύβετε. Αναδείξτε τις καμπύλες σας με σέξι μαγιό και κεντρίστε τα βλέμματα με ημιδιάφανα παρεό που αφήνουν τη φαντασία να οργιάζει.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πως θα φορέσετε το τζιν πουκάμισο για να ξεχωρίσετε (ΦΩΤΟ)



Διάλεξε το σωστό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου



Η πιο στιλάτη μίντι φούστα που κυκλοφορεί από τα ZARA – Δείτε πόσο κοστίζει

TAGS