Θες να είσαι πάντα stylish; Αυτά είναι τα 4+1 φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Ο γκουρού της μόδας, σχεδιαστής David Meister, ο οποίος έχει ντύσει μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, όπως τη Sharon Stone, τη Jennifer Hudson και τη Diane Lane αποκαλύπτει ποια είναι τα 5 φορέματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας.
Το μικρό μαύρο φόρεμα



Μπορεί να είναι μαύρο αλλά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Ο Meister λέει ότι κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα μικρό μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα της. Διαλέξτε ένα ύφασμα αέρινο που «κινείται» και αποφύγετε τα υφάσματα που προσκολλάνε στο σώμα και μάλιστα σε λάθος σημεία.

Προτείνουμε ένα αμάνικο φόρεμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Asos.

Ένα έντονο κοκτέιλ φόρεμα



«Μερικές φορές οι γυναίκες έχουν μικρά κουτάκια στο μυαλό τους και δεν θέλουν να ξεφεύγουν», λέει ο Meister. «Είναι διασκεδαστικό να τις βγάλουμε έξω από αυτά και να δοκιμάσουν κάτι νέο και έντονο για να ανανεωθούν», συμπληρώνει.

Προτείνουμε ένα φόρεμα στο χρώμα του lime με πολύχρωμο κολιέ από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Dorothy Perkins.

Ένα πολύχρωμο φόρεμα



«Έχετε πάντα ένα φόρεμα στη ντουλάπα σας πολύχρωμο όπως ένα πουλόβερ στο οποίο μπορείτε να βάλετε και κανένα αξεσουάρ. Πάντα με χρώμα» τονίζει ο Meister.

Προτείνουμε ένα φλοράλ φόρεμα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Topshop.

Ένα βραδινό φόρεμα



«Ακούγεται ανόητο, αλλά θα πρέπει να έχετε πάντα ένα φόρεμα μακρύ και επίσημο σαν να πηγαίνετε σε γκαλά», είπε ο Meister. Απλά ποτέ δεν ξέρετε! Άλλωστε δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αισθανθείτε ξεχωριστή σε μια εκδήλωση.

Προτείνουμε ένα αμάνικο μακρύ φόρεμα σε ύφασμα σιφόν από το κατάστημα Mango.

Ένα φόρεμα με το οποίο αισθάνεστε άνετα



Το πιο σημαντικό φόρεμα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα είναι εκείνο το οποίο φορώντας το αισθάνεται άνετα. Να ταιριάζει δηλαδή στο σωματότυπό της και στο γούστο της. Κι αυτό επειδή συνήθως αυτό είναι το φόρεμα στο οποίο πάντα θα επιστρέφετε και θα «λιώσει» πάνω σας.

Πηγή: dete

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι 14+1 πλατφόρμες που έχουν προκαλέσει φρενίτιδα το φετινό καλοκαίρι



Shop it! Αυτά είναι τα 6+1 κιμονό που θα λατρέψεις το φετινό καλοκαίρι



Exotic summer: Αυτά είναι τα πιο stylish και οικονομικά μαγιό της αγοράς