Shakira: Οι μπότες της στο Super Bowl σε ευρώ κοστίζουν 18.106! Με αυτές άναψε «φωτιές»!

Πάθαμε πλάκα!

Στην περίπτωση που είσαι λίγο πίσω και έχεις χάσει τι έγινε στο Super Bowl όπου τραγούδησαν η Shakira και η Jennifer Lopez εγώ θα σε ενημερώσω. Υπάρχει περίπτωση από εκείνη την ημέρα να μην θυμάται κανείς το αγωνιστικό κομμάτια, παρά μόνο τις δυο star. Μάλιστα, εμένα το μάτι μου έπεσε στις μπότες που φορούσε η πρώτη και σε ευρώ κοστίζουν 18.106 ευρώ και άναψαν «φωτιές».

Αν θέλεις επίσης να γνωρίζεις πόσο κοστίζει η συγκεκριμένη διοργάνωση να σου πω... πως σίγουρα εκατομμύρια. Αφού, μόνο όπως είπα παραπάνω οι μπότες έχουν εξαψήφιο αριθμό.

Expand player

Όπως είπε ο σχεδιαστής Dan Life οι μπότες της είναι 15 χρόνων και ανήκουν στην ντουλάπα της Shakira. «Οι μπότες ήταν το αγαπημένο ζευγάρι της που φορούσε για τόσα χρόνια και έτσι ήταν μια πολύ συναισθηματική προσθήκη στην εμφάνισή της» είπε στο ΕΤ.

Ο σχεδιαστής κάλυψε τις μπότες της Shakira με 30.000 κρυστάλλους Swarovski, γι 'αυτό και η τιμή έφτασε στα 20.000 δολάρια και σε ευρώ 18.106 ευρώ. Ολόκληρο το ρούχο της ήταν σχεδιασμένο από τον Peter Dundas και είχε δύο εκατομμύρια κρύσταλλα πάνω του, για να μην αναφέρω τον αφαιρούμενο κορσέ για τον χορό της κοιλιάς. Ούτε επίσης την κιθάρα της, η οποία είχε άλλους 70.000 κρυστάλλους.

Αυτή η εμφάνιση της είναι η πρώτη δημόσια μετά την απίστευτη αλλαγή που έκανε για video clip νέου της τραγουδιού.

Μπορεί οι μπότες της να σχολιάστηκαν, αλλά δεν έμειναν και εκτός σχολίων τα σώματα τόσο της Shakira όσο και της Jlo

Η 43χρονη Shakira και η 50χρονη Jennifer Lopez, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο ημίχρονο του Super Bowl.

Τόσο τα ξένα μίντια όσο και της Ελλάδας, αποθέωσαν την εμφάνιση των δύο γυναικών, Οι δυο Λατίνες μαμάδες κατάφεραν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν ασταμάτητα επί σκηνής αφήνοντας άφωνο το κοινό με τα απίστευτα κορμιά τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σακίρα - Ζεράρ Πικέ: Η έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο είναι... όνειρο!

JLO: Η σούπερ δίαιτα των 10 ημερών που τη βοήθησε να χάσει και το τελευταίο περιττό κιλό!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr