4 μέρες στο Athens Xclusive Designers Week - Αποκλειστικές εικόνες από την κάμερα του YouWeekly.gr

Όσα είδαμε στην πασαρέλα, ξεχωριστοί καλεσμένοι, guest εμφανίσεις

NDP

Η 31η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας χθες, 16/11/2022, έλαβε επισήμως τέλος, με το εντυπωσιακό fashion show του Βασίλη Ζούλια να κλείνει αυτή την εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη σε ταλαντούχους σχεδιαστές. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... διήρκησε 4 ημέρες, έλαβε χώρα στο Ωδείο Αθηνών και φυσικά ήμουν εκεί για να σου δείξω αποκλειστικές εικόνες από τις λαμπερές επιδείξεις, τις guest εμφανίσεις και τους ξεχωριστούς καλεσμένους.

Όσα ξεχωρίσαμε...

Σε ένα βίντεο ενός λεπτού σου έχω συγκεντρώσει τις πιο εντυπωσιακές στιγμές, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα.

Expand player

Μερικές από τις guest εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Κατερίνας Στικούδη, η οποία παρουσίασε και έκλεισε το fashion show του Τάσου Μητρόπουλου, της Βίκυς Καγιά η οποία περπάτησε με τη μητέρα της, τη λαμπερή εμφάνιση της Έβελυν Καζατζόγλου και την 79χρονη Τίτσα του GNTM 5, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια (δες εδώ ποιοι άλλοι celebrities εμφανίστηκαν στην πασαρέλα).

Ακόμη, εντυπωσίασε το fashion show της Χριστίνας Ζαφειρίου, με γνωστά μοντέλα να περπατάνε στην πασαρέλα και τα εντυπωσιακά, φορέματα να κλέβουν την παράσταση.

Vassilis Zoulias

Cristina Zafeiriou

Όλες οι μέρες ήταν ξεχωριστές με τους ταλαντούχους σχεδιαστές να μας δείχνουν τη νέα συλλογή τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, η οποία περιλάμβανε ανάλαφρα υφάσματα, εντυπωσιακά μοτίβα και σχέδια, καινοτομία και πολλή λάμψη. Πολλοί από αυτούς αφηγούνταν μία ιστορία μέσα από τα ιδιαίτερα κομμάτια, όπως συνέβη στο πολύχρωμο fashion show του brand Parthenis, καθώς και τα Graffity στα ρούχα των brands Kathy Heyndels και Marios Togos.

Kathy Heyndels και Marios Togos

Valtadoros

Parthenis

Daphne Valente

Afroditi Hera

Myrto Dramountani

Myrto Dramountani

Cristiano Marcheli

Ioanna Kourbela

Dassios

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη βάφτιση της κόρης του Κώστα Παπαδοπούλου

Η Σάσα Σταμάτη, με total denim, τραγιάσκα και τσάντα αξίας 495 ευρώ, στη Γλυφάδα