Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη βάφτιση της κόρης του Κώστα Παπαδοπούλου

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, χθες 15/11/2022, βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδοπούλου. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί άνθρωποι της ελληνικής showbiz και φίλοι του. Κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες, άλλες όχι και τόσο. Πάμε να δούμε τις εμφανίσεις τους.

Τι φόρεσαν;

Θα ξεκινήσω με την εμφάνιση που μου άρεσε λιγότερο και θα ολοκληρώσω με την πιο καλοντυμένη.

Δεν ήταν μία καλή στιλιστικά ημέρα για τη Βρισηίδα Ανδριώτου! Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα φούξια, mini φόρεμα, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μακρύ παλτό. Γενικά το σύνολο είναι μέτριο, αυτό που χαλάει την εικόνα είναι τα λευκά μποτάκια, με το μαύρο τακούνι. Το παλτό από μόνο του είναι φανταστικό.

Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας

Η Έλενα Κρεμλίδου, σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις της έχει βελτιωθεί πολύ στιλιστικά. Ωστόσο ελπίζω να το κρατήσει και να μας δείξει πιο δυνατές εικόνες στο μέλλον. Στη βάφτιση έκανε ένα white look, το οποίο απαρτίζεται από παντελόνι και ζιβάγκο μπλούζα, τα οποία συνδύασε με καφέ/ταμπά μπλέιζερ, κοσμήματα και πέδιλα. Το μόνο που θα άλλαζα είναι η επιλογή των παπουτσιών και σίγουρα θα αφαιρούσα ή θα άλλαζα τη ζώνη.

Έλενα Κρεμλίδου

Τέλος, αδιαμφισβήτητα η πιο καλοντυμένη ήταν η Ραμόνα Βλαντή, η οποία είπε ναι στο μωβ χρώμα. Εμφανίστηκε με ένα φοβερό σύνολο, όπως θα δεις παρακάτω, το οποίο συνδύασε με παλτό, μελιτζανί τσάντα και τέλειες μπότες, σε print φιδιού.

Ραμόνα Βλαντή