Bershka: Φόρεμα για every day εμφανίσεις μόνο με 10 ευρώ

Δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου

Για every day εμφανίσεις είναι το φόρεμα από τα Bershka που θα δεις παρακάτω και θα βρεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα. Κοστίζει μόνο 10 € και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Είναι πολύ άνετο και ταιριάζει με όλα τα χρώματα.

Ένα φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και που μπορείς να το συνδυάσεις έτσι ώστε μπορεί να είναι για όλες τις περιστάσεις, πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην ντουλάπα μας. Θα σου λύσει μάλιστα τα χέρια.

Expand player

Το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί με τα αγαπημένα σου sneakers και ένα λαμπερό αλλά ήπιο nude μακιγιάζ, αλλά αν θέλεις να το κάνεις για πιο βραδινό μπορείς να το φορέσεις με ένα πέδιλο, το οποίο μπορείς να βρεις παρακάτω, ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη.

Μίντι φόρεμα με ζώνη - Από 19.99 € μόνο με 9.99 €

Πρόκειται για το κοντομάνικο μίντι φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και μέση ρυθμιζόμενη με δετή ζώνη.

Δες ωστόσο, και αυτό το φόρεμα από τα Bershka. Είναι μεταλλιζέ και «κόβει» ανάσες με τη στενή εφαρμογή του.

Συνδύασε το φόρεμα των Bershka που είναι για every day εμφανίσεις με τα λευκά πέδιλα της ίδιας εταιρίας και κάνε το πιο βραδινό

Το λευκό πέδιλο είναι Νο1 για το καλοκαίρι. Έχουν πάθει όλες σοκ με αυτό των Bershka, είναι άσπρα και εκκεντρικά και Θα τα αγοράσεις και θα μπορείς να τα φοράς, τόσο την Άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι γιατί είναι το number 1 trend για αυτή την σεζόν.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν έχουν λευκά και έχουν αναπαυτικό τακούνι.

Πέδιλα με τακούνι και δετά λουράκια

25.99 € - Θα τα βρεις εδώ

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Bershka, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις κι εσύ μια ματιά σε αυτό το ντένιμ φόρεμα που αποτελεί το νέο μας ανοιξιάτικο έρωτα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό το φόρεμα από τα Bershka μοιάζει με πουκάμισο και έχει βάλει "φωτιά" στα online stores

Τρέλανε κόσμο με το ολόσωμο μαγιό των Bershka - Είναι τιγρέ και έχει τέλειο δέσιμο

TAGS