Θα τον τρελάνεις - Τα Bershka έχουν το απόλυτο μεταλλιζέ φόρεμα που κόβει ανάσες

Θα τους καθηλώσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα τον τρελάνεις - Τα Bershka έχουν το απόλυτο μεταλλιζέ φόρεμα που κόβει ανάσες

Θες να τον τρελάνεις στην πρώτη σας έξοδο μετά την καραντίνα; Αν ναι, τότε τα Bershka έχουν το απόλυτο μεταλλιζέ φόρεμα που κόβει ανάσες και σίγουρα θα τον ρίξει κάτω.

Τα μεταλλιζέ είναι η αλήθεια πως έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν κρύβεται η αδυναμία που τους έχουμε, αφού είναι παιχνιδιάρικα αλλά και πολύ θηλυκά. Έτσι και το συγκεκριμένο φόρεμα που βρήκαμε από το Stradivarius, σου εγγυάται πως μόλις σε δει θα πέσει στην αγκαλιά σου.

Επειδή προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα, σου βρήκαμε αυτό το φόρεμα σε τολμηρές αποχρώσεις και αλήθεια το λατρέψαμε αφού είναι φωτεινό και παιχνιδιάρικο. Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Bershka απόλυτο μεταλλιζέ φόρεμα κοντό

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το φόρεμα από τα Bershka που θα τον τρελάνει

  • Μιάς και το slip dress είναι της μόδας φέτος, γιατί να μην επιλέξεις ένα σε μεταλλιζέ print; Και πρωτότυπο είναι και θα συνδυάσεις δύο τάσεις μαζί!
  • Για ένα πιο casual look και μια πιο ‘70s αισθητική, φόρεσε κάτω από ένα μεταλλιζέ φόρεμα ένα λευκό t-shirt.
  • Ένα βικτωριανού ύφους μεταλλιζέ φόρεμα είναι σίγουρα μια αναπάντεχη αλλά stylish επιλογή για φέτος την άνοιξη!
  • Όπως είπαμε, αγαπάμε την διαχρονικότητα στα ρούχα και ένα boho chic, μάξι φόρεμα είναι ότι πρέπει για την άνοιξη!
  • Κλισέ δεν θα είσαι με τίποτα αν φορέσεις ένα φόρεμα του οποίου το μεταλλιζέ μοτίβο έχει μια πιο γεωμετρική-graphic αισθητική.

Με αυτές τις συμβουλές λοιπόν θα βγεις έξω με το φόρεμα που διάλεξες και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις καθώς είναι κοντό και τι άλλο; Μα φυσικά μεταλλιζέ που είναι από τις πιο αγαπημένες μας τάσεις από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω.

TAGS