Στη νέα συλλογή των Bershka το πιο αγαπημένο jogger παντελόνι

Το top κομμάτι για φέτος!

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka, κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και εντοπίσαμε για εσένα το πιο αγαπημένο jogger παντελόνι που πολύ γρήγορα θα γίνει το κομμάτι που δε θα θες να βγάλεις από πάνω σου φέτος το χειμώνα.

Τα Bershka για ακόμα μία φορά έχουν τον τρόπο για να μην απογοητεύσουν καμία γυναίκα. Μπορεί μερικά κομμάτια τους να είναι λίγο πιο τολμηρά, και κάποια άλλα λίγο πιο απλά, ωστόσο το ρούχο αυτό που εντοπίσαμε, είναι το απόλυτο καθημερινό όνειρο κάθε καταναλώτριας.

Expand player

Μιας και θα επισκεφθείς τα Bershka, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το τοπάκι που βρήκαμε για εσένα και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό.

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και όχι άδικα, αφού είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις κι εσύ το ίδιο και είναι σίγουρο πως θα μας θυμηθείς!

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε δύο χρώματα και το καλύτερο απ' όλα είναι χωρίς αμφιβολία η τιμή του. Κοστίζει μόλις 19,99€ και μπορείς αν θέλεις, να το κάνεις δικό σου εδώ.

Φρενίτιδα στα Bershka - Το baggy παντελόνι της νέας συλλογής μόνο με 19,99 ευρώ

Στα Bershka θα βρεις ένα απίστευτο baggy παντελόνι που η τιμή του είναι απλά... μοναδική. Κοστίζει μόνο 19,99 € και βρίσκεται στη νέα συλλογή. Έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες που λατρεύουν το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού.

Εμπνευσμένα από το boyfriend λουκ, τα baggy παντελόνια μπορούν να γίνουν το ιδανικό κομμάτι για ένα casual σύνολο, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν η τέλεια επιλογή για μια βραδινή εμφάνιση.

Αν ακόμα δεν έχεις κάνει δικό σου ένα φαρδύ παντελόνι, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις! Με ελάχιστα αξεσουάρ το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε στιγμή της ημέρας.

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου statement t-shirt και τα sneakers σου για μια καθημερινή σου βόλτα ή με τα ψηλοτάκουνά σου, ένα μονόχρωμο τοπ και ελάχιστα αξεσουάρ για ένα τέλειο βραδινό look.

Το παντελόνι αυτό ταιριάζει σε όλους του τύπους σώματος, για αυτό και πολλές γυναίκες επιλέγουν να το βάλουν στην προσωπική τους συλλογή.

Στη νέα συλλογή των Bershka μπορείς να το βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα. Σε χακί, πορτοκαλί και στο κλασικό μαύρο χρώμα που συνήθως είναι αυτό που επιλέγουν περισσότερο οι καταναλώτριες.

Αυτό είναι το baggy παντελόνι της νέας συλλογής των Bershka που προκαλεί φρενίτιδα

Παντελόνι baggy - 19,99 €

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ξετρελαίνει» όλες τις καταναλώτριες το ψηλόμεσο παντελόνι από τα Bershka

Fashion Alert: Δεν έχεις αντικρίσει τέτοιο μπλουζάκι ξανά - Μόνο στα Bershka

TAGS