Πώς να φορέσεις παστέλ τον Χειμώνα! Τα street styles που λατρέψαμε και πρέπει να αντιγράψετε!

Aυτή τη σεζόν θα σπάσουμε την μoνοτονία του χειμώνα επιλέγοντας χρώματα από μια διαφορετική παλέτα.

Αν, όταν σκέφτεστε τα χειμερινά σας ρούχα σας πιάνει απογοήτευση και μελαγχολία, αν όλη η ντουλάπα σας το χειμώνα γεμίζει με μαύρα, γκρίζα και.. στο τσακίρ κέφι κανένα μπλε και πιστεύετε πως το στυλ του χειμώνα είναι βαρετό και μονότονο, τότε η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία. ΠΑΣΤΕΛ. Διαβάστε παρακάτω...

Ροζ, γαλάζιο, πράσινο της μέντας, λεβάντα, απαλό κίτρινο... Οι πιο γλυκιές παστέλ αποχρώσεις είναι υπέροχες την άνοιξη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούμε να τις φορέσουμε και τον χειμώνα και μάλιστα να δείχνουν πολύ κομψές και καθόλου άκαιρες.

H Φαίη Σκορδά με τις μπότες που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν! Η οικονομική εναλλακτική από τα Zara που πρέπει να αγοράσεις!



Βρήκαμε το πλεκτό πουλόβερ που πρέπει να αποκτήσετε αυτή τη σεζόν

Ρομαντικά, θηλυκά, ονειρεμένα, τα χρώματα αυτά μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι και ταιριάζουν σε όλες, ξανθές, μελαχρινές και -σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να πιστεύατε- σε γυναίκες κάθε ηλικίας.



Είναι ιδανικά αν αγαπάτε το χρώμα , μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση και να φωτίσουν ακόμα και το πιο μουντό σύνολο, αλλά και ένα κρύο χειμωνιάτικο πρωινό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φόρεσε την τάση της σεζόν! Το H&M κομμάτι που πρέπει να αποκτήσεις!



Και αν νομίζατε πως μπορούν να δείχνουν μόνο cute και χαριτωμένα και να σας μεταμορφώσουν σε ναζιάρες γατούλες κάνατε και πάλι λάθος.

Σε Mango, Zara και H&M θα βρείτε την τάση που φορούν όλες οι fashionistas



Αδιανόητο! Θρυλική τσάντα της Κάρι Μπράντσο πωλήθηκε 2.288,72 €! Ο λόγος για την…



Bovary.gr