Αυτά είναι τα 10 trends που θα βλέπεις παντού το 2020! Κάντο εσύ πρώτη!

Αυτές είναι οι τελευταίες λέξεις της μόδας!

Κάντο εσύ πρώτη και ακολούθησε αυτά τα 10 trends που θα βλέπεις παντού το 2020!

Συγχαρητήρια! Επιτέλους μπήκε αισίως το 2020 και τα trends του χρόνου είναι εδώ και εμείς σου τα αναλύουμε διεξοδικά!

Expand player

Ψάξαμε τους ειδικούς και τα trends που δημοσιεύουν και λανσάρουν περισσότερο για αυτό το έτος! Θα μετανιώσεις αυτές τις τάσεις σε 10 χρόνια; Ποιος μπορεί να σε διαβεβαιώσει; Τουλάχιστον θα έχεις τις αναμνήσεις!

Πολύτιμα μάτια

Στην ουσία παίρνει τον ρόλο του eyeliner τα στρας που θα βλέπουμε παντού στις επιδείξεις μόδας για την άνοιξη του 2020! Αυτό το στιλ δημιουργεί φωτεινά και λαμπερά μάτια!

Νύχια κρύσταλλο

Η αναζήτηση για Swarovski στα νύχια έχει απήχηση έως 128% στο Pinterest και δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί! Ποιος δε θα ήθελε να έχει στα νύχια του μικρές ντισκομπάλες; Υπάρχει η επιλογή να πας σε ένα μαγαζί και να στα φτιάξουν σε μια μακρόστενη λωρίδα, αλλά μπορείς επίσης να ακολουθήσεις ένα DIY για το πως να τα φτιάξεις μόνη στο σπίτι.

Λαστιχάκια κορδέλες

Το 2019 ήταν η χρονιά για τις κορδέλες και το 2020 θα παραμείνει στην πρώτη θέση των trend! Όχι μόνο θα υπάρχουν σε όλες τις επιδείξεις μόδας, αλλά σε κάθε δύο βήματα που θα κάνεις σε έξοδο σου θα την βρίσκεις μπροστά σου!

Σκιές σε παστέλ αποχρώσεις

Οι παστέλ αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν φέτος την άνοιξη και να περιμένεις να δεις πολλές χρωματιστές παλέτες! Αν δε θέλεις να περιμένεις μέχρι τότε κάνε την αρχή και δείξει ότι είσαι ένα βήμα μπροστά!

Ράστα με πέρλες

Οι πέρλες στα μαλλιά είναι ένα αξεσουάρ που έχει εμφανιστεί ήδη από το 2019 και δεν περιμένουμε να φύγει σύντομα από τις τάσεις! Τώρα λοιπόν θα βλέπουμε τις πέρλες μέσα σε ράστα και είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις ότι είναι!

Μικρό γαλλικό μανικιούρ

Το μικρό γαλλικό μανικιούρ επιστρέφει από την δεκαετία των 90's και το 2020 παίρνει μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Όλο το θέμα αφορά μια μικρή γραμμή. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο σε λευκό χρώμα, μπορεί να είναι μαύρο, ασημί, ροζ ακόμη και με γκλίτερ!

Κοκαλάκια μαλλιών

Αν δεν είχες χρησιμοποιήσει τα κοκαλάκια μαλλιών το 2019 τώρα είναι η ώρα, αφού και το 2020 θα παραμείνουν στα απόλυτα trends. Κοκαλάκια με πέρλες, με γκλίτερ και με ότι άλλο θέλεις μπορείς να βρεις εύκολα στην αγορά.

Ρουζ

Για εσάς που προτιμάτε το φυσικό μακιγιάζ από το λαμπερό, το 2020 έρχεται το απαλό και φρέσκο look με το ρουζ στα μάγουλα σου!

Τατουάζ με διαστημικό ενδιαφέρον

Αστέρια, φεγγάρια, πλανήτες, διαστημόπλοια... Το 2020 εμπνεόμαστε από σχέδια που έχουν να κάνουν με το διάστημα και σε πλατφόρμες αναζήτησης θα δεις πως είναι από τις πρώτες επιλογές! Μην ξαφνιάζεσαι, αφού η γενιά μας λατρεύει την αστρολογία.

Twilighting

Ακούγοντας το θυμάσαι κάτι από Έντουαρντ από την ταινία Λυκόφως, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τεχνική βαφής για τα μαλλιά. Μοιάζει λίγο με το μπαλαγιάζ, αλλά είναι κάτι διαφορετικό, εξίσου όμορφο και φωτεινό όμως! Θα το δεις πολύ να φοριέται το 2020 και θα σου πρότεινα να το κάνεις εσύ πρώτη!

Δείτε επίσης αυτό το μακιγιάζ που πρέπει να μάθεις να κάνεις για να είσαι μια βασίλισσα το νέο έτος και τα trends 2020!

Fashion alert! Αυτά είναι τα 6 μεγαλύτερα trend για τo Φθινόπωρο/Χειμώνα 2020!

Αν είναι λάτρης της μόδας σου έχω το απόλυτο... fashion alert. Αυτά είναι τα 6 μεγαλύτερα trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2020.

Η νέα μόδα θέλει φέτος τους μεγάλους οίκους να αναβαθμίζουν την αγορά, έχοντας ένα πλάνο νέας καινοτομίας με σκοπό να τραβήξουν την προσοχή των καταναλωτών και να τους πείσουν να ανοίξουν το πορτοφόλι τους.

Neon Signs

Σίγουρα είναι το χρώμα της σεζόν! Ο οίκος Valentino έκανε την «έκρηξη» με μια σειρά από Stabilo σε πράσινο, φούξια και κίτρινο. Μάλιστα, πολλοί ακόμη οίκοι και σχεδιαστές λένε «ναι» στα neon χρώματα.

Shorts Suit Story

Τα κοστούμια παραμένουν ενεργά στην μόδα, ωστόσο ανάμεσα στα κλασικά έρχονται και τα νέα σχέδια. Πρόκειται για τα κοστούμια που έχουν αντί για παντελόνι σορτσ. Michael Kors, Salvatore Ferragamo και Rejina Pyo έχουν βάλει στην συλλογή τους το συγκεκριμένο στιλ.

Blank Slate

Τα φορέματα σε στιλ και ύφασμα νυχτικού επανέρχονται. Δαντέλες και σατέν θα κοσμούν πολλά φορέματα σε βιτρίνες καταστημάτων.

Women In Waistcoats

Το 2005 η Kate Moss περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας γιλέκο, ωστόσο στην μόδα μπαίνει δυναμικά φέτος. Συνδυάστε το με πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια και θα δημιουργήσετε ένα look που θα αντιγράψουν πολλές.

Cut Out And Keep

Τα φορέματα που έχουν ανοίγματα σε διάφορα σημεία θα τρελάνουν πολλές γυναίκες. Καθώς συνδυάζουν το σικ με τον αισθησιασμό και την θηλυκότητα.

En-trenched

Τα παλτό που μοιάζουν σαν αυτά της δεκαετίας του '70 με κοφτερά κορσάζ και γυαλιστερά φινιρίσματα θα τα φορέσουμε όλες.

Δείτε επίσης, τα hot beauty trends για το 2020!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Trend alert! Αυτά είναι τα prints που θα "σώσουν" το 2020! Εσύ θα τα δοκιμάσεις;

Trends 2020: Αυτή είναι η απόχρωση που θα φοράνε όλες οι fashion bloggers! Εσύ θα την δοκιμάσεις;

Διαβάστε για περισσότερα trends στο YouWeekly.gr