Βίκυ Καγιά: Το λεοπάρ της φόρεμα, είχε σούρα στη μέση! Η ζώνη έφερε την απογείωση!

Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Τύφλα να έχει... ο Μπράτης!

Το λεοπάρ φόρεμα της Βίκυς Καγιά, είχε σούρα στη μέση! Η ζώνη έφερε την απογείωση και το look παρέδωσε μαθήματα στιλ! Δείτε και θα καταλάβετε γιατί!

Η Βίκυ Καγιά, έκανε για μια ακόμα φορά την διαφορά στο στιλ της! Έβαλε το top trend, το λεοπάρ δηλαδή, έβαλε και μια ζώνη και τόνισε την μέση της όσο λίγες φορές! Άλλωστε η ίδια διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί μιας και μοντέλο.

Expand player

Για να ολοκληρώσει το σύνολό της, η παρουσιάστρια του Star επέλεξε μπότες από τα Migato και πήρε από εμάς το 10άρι! Αν πας για μια βολτούλα σήμερα, Κυριακή, copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει το σούπερ σικ σύνολο της που είναι όλο... φούξια;

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Θα το ζήλευαν όλες!

Θα το ζήλευαν όλες αυτό που έβαλε η Βίκυ Καγιά! Το φόρεμά της έχει πάνω διαμάντια και κοστίζει 454 ευρώ! Είναι αδιανόητο κι όμως αληθινό!

Το κορυφαίο μοντέλο είναι σωστή fashion expert και ο τίτλος της δεν είναι άδικος! Για μία ακόμη φορά η εμφάνισή της εντυπωσίασε!

Βίκυ Καγιά: «Πέταξε» το πάνω εσώρουχο και έβαλε καλσόν με δίχτυ! Το υλικό στην δημοσιότητα...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε ένα μίνι μάυρο φόρεμα και προκάλεσε σωστό πανικό αφού ήταν σκέτο μάλαμα! Το φόρεμα συνοδεύεται από μία σειρά διαμάντια swarovski ωστόσο η πανέμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει πιο λιτή την εμφάνισή της και άφησε στην άκρη τα πετράδια.

Και πάλι όμως το ντύσιμό της ήταν αλάνθαστο! Το φόρεμα είναι από την μπουτίκ Gee list και κοστίζει 454 ευρώ. Η Βίκυ Καγιά το συνδύασε με μαύρα μποτάκια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της! Στα 19 αναγκάστηκε να...

Βίκυ Καγιά: Εμφανίστηκε με τον άνδρα της και όλοι κοιτούσαν αυτό που φορούσε! Ήταν από δέρμα!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr