Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της! Στα 19 αναγκάστηκε να...

Τι συνέβη;

Βίκυ Καγιά: Το άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της! Στα 19 αναγκάστηκε να...

Ένα άγνωστο περιστατικό με τους γονείς της Βίκυ Καγιά είδε το φως της δημοσιότητας. Στα 19 της, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο έχει αδυναμία στην οικογένεια της, μιας και την έχουν στηρίξει όπως είναι λογικό στα πιο δύσκολα και με την βοήθεια τους έκανε τα όνειρα της πραγματικότητα.

Η Βίκυ Καγιά, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling σε ηλικία 14 ετών, συμμετέχοντας σε διάφορες καμπάνιες και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Το 1995 έπαιξε σε διαφήμιση για γνωστή πορτοκαλάδα.

Νίκος Κριθαριώτης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρώην της Βίκυς Καγιά με το παιδί του! Όλοι κοιτούσαν το κολάν της συζύγου του...

Το 1997, σε ηλικία 19 ετών, ήταν το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης γνωστών σοκοφρετών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το modeling, γι' αυτό εγκαταστάθηκε στο εξωτερικό, αφήνοντας την Ελλάδα και την οικογένεια της.

Ξεκίνησε από δουλειές στο Παρίσι και συνέχισε στη Γερμανία, το Μιλάνο και το Λονδίνο. Επίσης για αρκετά χρόνια έζησε και εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Από το 2005 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Βίκυ Καγιά: Με την Μπιάνκα Κρασσά στο θέατρο! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής! Ένα μοντέλο...

Ένα μοντέλο η κόρη της Βίκυς Καγιά, Μπιάνκα Κρασσά! Όλοι κοιτούσαν την τούλινη φούστα της μικρής στο θέατρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Παρά το βαρύ της πρόγραμμα τα πρωινά του Σαββατοκύριακου είναι αφιερωμένα σε δραστηριότητες με τα παιδιά της. Η πρεμιέρα της νέας ιστορίας της πολυβραβευμένης "Ψαρόσουπας" με τίτλο "Βουτιά στη βυθούπολη", ένα ευφάνταστο παιδικό μιούζικαλ και μια μεγαλόπνοη παράσταση του "Παλλάς", ήταν μια πολύ καλή αφορμή το πρωί της Κυριακής για να την παρουσιάστρια του STAR, για να περάσει κάποιες ώρες με την μικρή της κορούλα.

Εκεί προφανώς βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly και την απαθανάτισε!

Παιδιά Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Η άβαφη και πανέμορφη Βίκυ Καγιά έφτασε στο θέατρο "Παλλάς" συνοδευόμενη από τη μικρή της κόρη Μπιάνκα, η οποία εκτός ότι της μοιάζει πολύ εμφανισιακά έχει κληρονομήσει και την ιδιαιτερότητα στο στυλ. Με τα γούνινα αυτάκια της και την τούλινη φούστα της είναι ήδη... next top model.

Έκλεψαν την παράσταση και οι δυο και οι φωτογράφοι έπεσαν επάνω τους για μια και μόνο φωτογραφία τους! Δεν μοιάζουν πολύ;