Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Λέτε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της;

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Η κόρη της Βίκυς Καγιά είναι ένα μοντέλο, γι' αυτό και βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Η Βίκυ Καγιά τρέχει καθημερινά για τα γυρίσματα τόσο για το Shopping Star ,όσο και για το GNTM2.

Η όμορφη κριτής του ριάλιτι μόδας του Star προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, παρά το φόρτο εργασίας της.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής, η Βίκυ Καγιά ανήρτησε δημοσίευσε ένα Instastory με την κόρη της Μπιάνκα, η οποία βρισκόταν μαζί της στα γυρίσματα του GNTM.

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα των 2.950 ευρώ που έχει αφήσει ιστορία!

Η μικρή Μπιάνκα ποζάρει στο φωτογραφικό φακό ενώ κάθεται στην καρέκλα των backstage και απολαμβάνει το θέαμα.

Η Μπιάνκα είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι και μοιάζει με μοντέλο! Λέτε να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της;

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της είναι ένα μοντέλο! Βρέθηκε στο πλατό του GNTM!

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά "έκλεψε" τα βλέμματα εκείνος! Δείτε τις φωτογραφίες!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το πιο ταιριαστό ζευγάρι! Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς εμφανίστηκαν μαζί αλλά τα βλέμματα "έκλεψε" εκείνος...

Σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις! Παρά το γεγονός πως η παρουσιάστρια του STAR προβάλλεται διαρκώς στα media λόγω δουλειάς ο επιχειρηματίας έχει επιλέξει να είναι αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι όπως καταλαβαίνεται μια κοινή τους εμφάνιση είναι αφορμή για να... πάθουν φρενίτιδα οι φωτογράφοι!

Έτσι έγινε πριν από λίγες ημέρες, που οι δυο τους εμφανίστηκαν στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος!

Παρά το γεγονός πως η Βίκυ ήταν όπως πάντα κομψή μέσα στο μαύρο σύνολό της οι κάμερες έπεσαν πάνω στον Ηλία ο οποίος φόρεσε την πρώτη τάση για φέτος στην αντρική μόδα, τα μιλιτέρ σακάκια με ιδιαίτερα κουμπιά!

Αλλά επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δείτε φωτογραφίες από την εμφάνισή τους παρακάτω:

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Εμφανίστηκαν μαζί αλλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έλαμψαν αγκαλιασμένοι! Πάνω τους όλοι οι φωτογράφοι για να τους "τραβήξουν"

Έλαμψαν αγκαλιασμένοι ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά! Για να τους "τραβήξουν" μια φωτογραφία έτρεξαν όλοι οι δημοσιογράφοι πάνω τους!

Το ζευγάρι έκανε μετά από αρκετό καιρό μια επίσημη κοινή εμφάνιση και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στην εικόνα αφού είχαν κάνει το ανατρεπτικό και είχαν ντυθεί σε άκρως αντίθετες αποχρώσεις...

Η παρουσιάστρια του STAR μέσα σε ένα λευκό μάξι φόρεμα που ήταν κολλητό και αγκάλιαζε υπέροχα τη μέση της ενώ στο τελείωμα άνοιγε πίσω, ενώ ο σύζυγός της φόρεσε ένα απλό αλλά σικάτο κοστούμι σε σκούρες αποχρώσεις...

Τα φλας έπεσαν πάνω τους εννοείται κι εκείνοι χαμογέλασαν για να "χαρίσουν" υλικό.

Δείτε την φωτογραφία που εξασφάλισε το Youweekly.gr:

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έλαμψαν αγκαλιασμένοι! Πάνω τους όλοι οι φωτογράφοι για να τους

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά "παγωτό"...

Θα μείνετε απλά "παγωτό" με την σπιταρόνα της Βίκυς Καγιά και του Ηλίας Κρασσά! Αυτή είναι και εκεί στεγάζουν την αγάπη τους!

Η παρουσιάστρια του STAR έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια που όσο μπορεί φροντίζει να την κρατά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες είτε από επαγγελματικές στιγμές είτε από οικογενειακές!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 900 ευρώ και πήρε τα παπούτσια έρωτας! Σίγουρα τα θέλετε και εσείς!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της που η ίδια μας έχει δείξει.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Αυτή είναι η σπιταρόνα που στεγάζουν την αγάπη τους! Θα μείνετε απλά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βγήκαν τα πάντα στη φόρα! Βίντεο ντοκουμέντο από άσχημο καυγά του ζευγαριού!

Βγήκαν τα πάντα στη φόρα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν άσχημο καβγά που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο!

Τι συνέβη;

Ο φακός του Mykonos Live κατέγραψε το ζευγάρι πριν από περίπου ένα μήνα σε μια απομονωμένη σχετικά παραλία του νησιού των Ανέμων να έχει μια διαφωνία, έντονη θα έλεγε κανείς αν κρίνουμε από τις κινήσεις στο σώμα τους την ώρα που μιλάνε αλλά και από τις εκφράσεις στο πρόσωπό τους.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί καθώς βρίσκεται στην επικαιρότητα όμως έχει φροντίσει και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τι συμβαίνει με τον γάμο και την προσωπική της ζωή!

Είναι σπάνιες οι φορές που οι δυο τους κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις και από όσο γνωρίζουμε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, πάντα σε μια σχέση υπάρχουν καυγάδες και παρεξηγήσεις, κι όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο αυτό το ζευγάρι δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα!

Δείτε καρέ καρέ την επίμαχη στιγμή του καυγά τους:

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Κι όμως, η Βίκυ Καγιά έχει «δίδυμη» και είναι η αδερφή του Ηλία Κρασσά! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε εσείς; Γιατί εμείς... δυσκολευτήκαμε πολύ!

Η αδερφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη έχει τη δική της επιχείρηση, που λέγεται Τhe Secret Garden. Η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με τα λουλούδια, δημιουργώντας μοναδικές ανθοδέσμες και διακοσμητικές συνθέσεις για γάμους και άλλα events.

Η Βαλεντίνη ήταν αυτή μάλιστα που επιμελήθηκε την ανθοδέσμη της Βίκυς Καγιά, όταν παντρεύτηκε με τον Ηλία Κρασσά το καλοκαίρι του 2014 στο Παρίσι.

Εκτός από το ταλέντο της στις επιχειρήσεις και τη δημιουργικότητά της στην τέχνη της, εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πως η Βαλεντίνη Κρασσά είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Αν και δεν μοιάζει ιδιαιτέρως με τον αδερφό της, τα ανοιχτά χρώματά της θυμίζουν ιδιαίτερα την ανιψιά της Μπιάνκα αλλά και την Βίκυ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;Βίκυ Καγιά: Η αδερφή του Ηλία Κρασσά είναι η «δίδυμή» της! Μπορείτε να τις ξεχωρίσετε;

Βίκυ Καγιά: Τα παιδιά της είναι...μοντέλα! Οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο"!

Τα παιδιά της Βίκυς Καγιά είναι...μοντέλα, αφού οι φωτογραφίες τους είναι το "κάτι άλλο". Και η Μπιάνκα και ο μικρός Κάρολος είναι γλύκες.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο δεν σταματάει να τα φωτογραφίζει όταν περνάνε ξένοιαστες στιγμές μαζί.

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Βίκυ Καγιά: Δεν φαντάζεστε πως περνάει τα βράδια στο σπίτι της!

Την Κυριακή την πέρασαν όλοι μαζί οικογενειακώς και η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τους.

Μάλιστα, τόσο η Μπιάνκα όσο και ο Κάρολος πόζαραν σαν μοντέλα, αφού όπως φαίνεται έχουν πάρει τα γονίδια της μαμάς του.

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά παιδιά μοντέλα

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Η Βίκυ Καγιά φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου, όπως μόνο εκείνη θα έκανε! Εσύ, θα το τολμούσες;

Πολλοί τα θεωρούν άσχημα και χοντροκομμένα, άλλοι ωστόσο τα λατρεύουν! Η Βίκυ Καγιά, ως γνήσια fashionista τόλμησε και έκανε το απόλυτο look! Casual υφάσματα και χαλαρές γραμμές, πήγαιναν άψογα με τα παπούτσια της!

Το εν λόγω κομμάτι το έχουν λανσάρει αρκετές εταιρίες, αλλά αρκετοί τα παρομοιάζουν με εκείνα που φορούν οι τουρίστες με χοντρές κάλτσες το καλοκαίρι! Σε κάθε περίπτωση, είτε τα μισείς, είτε δεν τα αποχωρίζεσαι! Αν είσαι από εκείνες που δεν μπορείς να τα βγάζεις από τα πόδια σου, κόλλησε την εμφάνιση της Βίκυς στο ψυγείο σου, γιατί για εμάς είναι το απόλυτο 10άρι! Δείτε την σχετική φωτογραφία αλλά και ένα ακόμα look της που λατρέψαμε!


Βίκυ Καγιά: Φόρεσε τα πιο «άσχημα» παπούτσια με στιλ μοντέλου! Μόνο εκείνη θα το έκανε αυτό...

Βίκυ Καγιά: Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα! Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

Αυτή η κίτρινη τσάντα που κράτησε η Βίκυ Καγιά έχει προκαλέσει "σεισμό" στα καταστήματα, αφού κοστίζει μόνο 25 ευρώ και είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού.

Βγαίνει και σε γκρι χρώμα και μπορείς να την πάρει τόσο στην παραλία, όσο και στις βόλτες στους στις καλοκαιρινές διακοπές. Η λεπτομέρεια με την διαφάνεια, κάνει την διαφορά.

Η Βίκυ Καγιά, αγαπάει την μόδα και επιλέγει μόνο κομμάτια που ξέρει ότι θα γίνει must have της σεζόν.

undefined

undefined

Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Η συγκεκριμένη, βγαίνει σε κίτρινο και σε γκρι και από 50 ευρώ μπορείς να την αγοράσεις μόνο με 25 αφού βρίσκεται σε έκπτωση. Θα την βρεις στα καταστήματα Migato, αλλά και στην διαδικτυακή τους πλατφόρμα.

undefined