Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Ακόμη να το αγοράσεις;

Βίκυ Καγιά: Το μπλέ μαγιό της κοστίζει πάνω από 200 ευρώ! Εσύ όμως μπορείς να το βρεις μόνο με 15!

Το μπλε ολόσωμο μαγιό της Βίκυς Καγιά κοστίζει πάνω από 200 ευρώ, εσύ όμως μπορείς να βρεις παρόμοιο και πιο οικονομικό, μόνο με 15 ευρώ.

Η παρουσιάστρια όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πραγματοποιεί εξορμήσεις στη θάλασσα με την οικογένεια της και τα μαγιό της έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Έχει κορμάρα, αφού προτιμά την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική και τα κοψίματα των μαγιό που επιλέγει αναδεικνύουν την κάθε σιλουέτα, κάνοντας την πιο κομψή.

Βίκυ Καγιά: Το μαύρο μαγιό της το θέλουμε... ΤΩΡΑ! Πρέπει να το αποκτήσεις κι εσύ!

Σε μια από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στα social media, από τι βουτιές της στη θάλασσα, επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό στην απόχρωση του μπλε, από γνωστή εταιρεία και κοστίζει πάνω από 200 ευρώ και συγκεκριμένα περίπου στα 370.

Βίκυ Καγιά μαγιό

Εμείς βέβαια, κάνοντας μια έρευνα στα διαδικτυακά καταστήματα, βρήκαμε παρόμοιο το οποίο κοστίζει με την έκπτωση μόνο 15 ευρώ.

Εσύ ακόμη να το αγοράσεις; Το καλοκαίρι τελειώνει!

Μαγιό με 15 ευρώ

Βίκυ Καγιά: Το κόκκινο μαγιό της κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι! Εσύ θα το φόραγες;

Το κόκκινο μαγιό της Βίκυς Καγιά κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι για εμάς φέτος! Εσύ θα το φόραγες;

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, απολαμβάνει την θάλασσα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις! Η πάντα κομψή Βίκυ, επέλεξε ένα κατακόκκινο μαγιό με ιδιαίτερη λεπτομέρεια στον ώμο και μας τρέλανε κανονικά!

Το κόψιμό του, μάλιστα, κολακεύει όλες τις σιλούετες! Εμείς, κάναμε μια μικρή έρευνα και εντοπίσαμε το σούπερ μαγιό της στην εταιρία Eres swimwear. Κοστίζει περίπου 200 ευρώ και αυτή τη περίοδο σίγουρα θα το βρεις σε έκπτωση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία από το Instagram της Βίκυς:

Βίκυ Καγιά: Το κόκκινο μαγιό της κοστίζει 200 ευρώ και είναι το απόλυτο 10άρι! Εσύ θα το φόραγες;

Θυμάστε και το μαύρο μαγιό της που μας τρέλανε;

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Αυτό το λευκό μαγιό της Βίκυς Καγιά προκαλεί φρενίτιδα και κοστίζει μόλις 50 ευρώ! Πού μπορείς να το βρεις; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Μετά το χτεσινό της μαύρο μαγιό, η Βίκυ επιστρέφει με.... κατάλευκο! Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο χαλαρώνει και τρελαίνει με το στιλ της!

Η ίδια, επέλεξε να συνδυάσει το μαγιό της με κιμονό στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού (μπλε - λευκό) και πήρε για εμάς το απόλυτο 10άρι στο beach look! Όσο για το πού θα το βρεις; Είναι από την εταιρία raw swimwear και κοστίζει περίπου 50 ευρώ! Βιάσου, γιατί είναι σχεδόν sold out.... Λογικό, δε νομίζεις;

Βίκυ Καγιά: Αυτό το λευκό μαγιό της προκαλεί φρενίτιδα! Κοστίζει μόλις 50 ευρώ!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9.316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Βίκυ Καγιά, έδωσε 9.000 ευρώ για αυτήν την τσάντα αλλά εσείς θα την κρατάγατε ή όχι;

Η Hermes Birkin 30 togo bag είναι το όνειρο κάθε fashionistas που... σέβεται τον εαυτό της. Η Βίκυ Καγιά έχει στην κατοχή της μια κόκκινη αξίας $10,900.00 ή αλλιώς 9,316 ευρώ.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μια αγορά που απευθύνεται σε όλες αλλά επίσης σίγουρα, είναι διαχρονική αξία! Έχει κρατηθεί από πάρα πολλά fashion icons και για πολλές θεωρείται η τέλεια τσάντα. Εσάς, σας αρέσει; Εμείς πάντως, θα σας προτείναμε αν έχετε σκοπό να πάρετε Birkin να ξεκινήσετε με πιο basic χρώματα, όπως το μαύρο και το καφέ!

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε "ατυχήματα" με αυτό πράσινο φόρεμα! Η απόχρωση που θα φορέσεις φέτος!

Βίκυ Καγιά: Έδωσε 9,316 ευρώ για αυτήν την τσάντα! Θα την κρατάγατε ή όχι;