Τα κοτλέ τζιν κατακτούν τα Stradivarius - Επιστρέφουν από το παρελθόν στα πιο ανοιξιάτικα χρώματα

Θα θέλεις να τα αγοράσεις όλα

Στα πιο Ανοιξιάτικα χρώματα επιστρέφουν τα κοτλέ παντελόνια σε όλα τα καταστήματα. Επιστρέφουν και πάλι στην μόδα από το παρελθόν, και μάλιστα κατακτούν και τα Stradivarius. Σε όλες τις αλυσίδες θα δεις το συγκεκριμένο στιλ παντελονιού σε διάφορα κοψίματα και χρώματα.

Αν θέλεις να έχεις ένα πιο άνετο στιλ στις εμφανίσεις σου, τότε τα κοτλέ παντελόνια θα στο προσφέρουν. Είναι συνήθως σε φαρδιά γραμμή δίνοντας ευκολία στις κινήσεις σου, ενώ μπορούν να συνδυαστούν άψογα με όλες τις αποχρώσεις.

Expand player

Με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορείς να φορέσεις το κοτλέ παντελόνι σου από το πρωί με ένα φούτερ ή πουλοβεράκι, έως και το βράδυ με ένα τοπ ή κορμάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Πάντα βέβαια και με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Αυτά τα δυο κοτλέ παντελόνια που θα βρεις στα καταστήματα των Stradivarius, πρόκειται να τα αγαπήσεις.

Αυτό θα το βρεις σε χρώμα πέτρα και πράσινο και κοστίζει 25,99

Ενώ αυτό βγαίνει σε εκρού και ροζ και κοστίζει επίσης 25,99

Για την Άνοιξη τα Stradivarius σου έχουν και τα τέλεια μπλουζάκια.

Τι είναι το κοτλέ παντελόνι

Μία τάση για την οποία έχουμε ήδη μιλήσει αυτή τη σεζόν και φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός θα ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο είναι το κοτλέ. Πέρσι έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του στο street style μετά από χρόνια αδράνειας και φέτος μάλλον θα αποθεωθεί. Ίσως αυτό το ύφασμα σε φοβίζει λίγο και δικαιολογημένα. Θέλω όμως να σου πω ότι πλέον το κοτλέ δεν είναι μόνο εκείνο το χοντρό ύφασμα που θυμάσαι να σου φορά η μαμά σου στο δημοτικό. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του με χοντρές σαφώς αλλά και πιο λεπτές ρίγες, ενώ τα χρώματα είναι πλέον αρκετά για να μπορείς πιο εύκολα να το εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό το τζιν παντελόνι από τα Stradivarius δεν είναι κλασικό μπλε! Έχει το χρώμα της βανίλιας και ξεπουλάει σαν τρελό!

Stradivarius: Όλες οι γυναίκες στην αναμονή γι'αυτό το overshirt! Είναι κοτλέ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr