Stradivarius: Όλες οι γυναίκες στην αναμονή γι'αυτό το overshirt! Είναι κοτλέ!

Κοστίζει 19.99 ευρώ και είναι η απόλυτη τάση για φέτος!

Stradivarius: Όλες οι γυναίκες στην αναμονή γι'αυτό το overshirt! Είναι κοτλέ!

Η τελευταία τάση της μόδας για φέτος είναι το κοτλέ κι αυτό το overshirt που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, από τα καταστήματα Stradivarius, έχει κάνει όλες τις γυναίκες να βρίσκονται σε αναμονή στα ταμεία για να το κάνουν δικό τους!

Μπορείς να το φορέσεις είτε ανοιχτό, με ένα τοπ από μέσα είτε κλειστό σαν κανονικό πουκάμισο! Βγαίνει σε 5 διαφορετικά χρώματα: Σκούρο φούξια, χακί, καμηλό ανοιχτό, σιέλ, πέτρα και κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ!

ΑΝΑΦ. 6207/471-V2020
Κοτλέ οvershirt

Stradivarius

Stradivarius νέα συλλογή

Ωστόσο, για σένα που λατρεύεις τα πουκάμισα μπορείς να αγοράσεις ένα συγκλονιστικό δαντελένιο, που κοστίζει μόνο 6 ευρώ, και βρίσκεται κι αυτό στα καταστήματα Stradivarius!

Stradivarius: Έχουν μπει σε λίστα αναμονής γυναίκες γι αυτό το πέδιλο! Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Ουρές στα καταστήματα Stradivarius για ένα και μόνο πέδιλο το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά! Έχουν μπει πολλές γυναίκες, όμως, σε λίστα αναμονής για να το κάνουν δικό τους!

Η εταιρεία ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδας της ένα παπούτσι που σύντομα θα κυκλοφορήσει και δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να τους έρθει ειδοποίηση όταν κυκλοφορήσει για να το αγοράσουν!

Είναι όντως υπέροχο και άκρως οικονομικό:

πέδιλα με τακούνι

Stradivarius παπούτσια

Και για να είσαι soooo infashion σου βρήκαμε από τα ίδια καταστήματα ένα υπέροχο τζιν παντελόνι για λίγο πιο casual εμφάνιση