Stradivarius: Αυτό το τζιν θα σε κάνει την επόμενη Gisele! "Σπάει" ταμία και κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ!

Τραβάει όλα τα βλέμματα και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Stradivarius: Αυτό το τζιν θα σε κάνει την επόμενη Gisele!

Αυτό το τζιν από τα Stradivarius θα σε κάνει την επόμενη Gisele! "Σπάει" ταμία και κοστίζει λιγότερο από 26 ευρώ! Ακόμα το σκέφτεσαι;

Αν θες να παραμείνεις "in" με όλα τα trends, το συγκεκριμένο παντελόνι είναι το ιδανικό για σένα!

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ακόμα και τα μεγάλα μοντέλα που βλέπουμε θα το προτιμούσαν για τις καθημερινές τους εξόδους. Είναι άσπρο, απλό και λιτό και σίγουρα μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Stradivarius τζιν
Stradivarius λευκό τζιν

Κάνε το δικό σου εδώ!

Επίσης, μπορείς να βρεις κι άλλα τέτοιου τύπου παντελόνια σε άλλα χρώματα εδώ!

Stradivarius: Αυτό το τζιν είναι η τελευταία λέξη της μόδας! Είναι τύπου "σακούλα" και θα το λατρέψεις!

Αυτό το τζιν από τα καταστήματα των Stradivarius είναι τύπου "σακούλα" και ταυτόχρονα η τελευταία λέξη της μόδας! Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις!

Η νέα συλλογή των Stradivarius μας έχει αφήσεις άφωνες και έχει κυκλοφορήσει μόνο τα πιο in fashion κομμάτια της αγοράς! Αν είσαι ένα κορίτσι που αγαπάει την μόδα και τα τζιν που δε θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά μπήκες στο κατάλληλο άρθρο!

Με μια γρήγορη ματιά στο διαδικτυακό θα βρεις πολύ γρήγορα το πιο hot παντελόνι της αγοράς και αυτό είναι από τα Stradivarius. Πρόκειται για ένα τζιν paperbag, το οποίο φτάνει έως και την μέση σε denim ανοιχτό χρώμα.

Επίσης, μπορείς να βρεις κι άλλα τέτοιου τύπου παντελόνια σε άλλα χρώματα εδώ!

Αγόρασε το μόνο με 25,99 ευρώ από τα καταστήματα των Stradivarius ή στο online store τους!

Stradivarius τζιν paperbag

Stradivarius: Αυτό είναι το παλτό που θα σου «κλέψει» την καρδιά και θα σε κάνει πριγκίπισσα του πάγου!

Αυτό το παλτό από τα καταστήματα των Stradivarius είναι εκείνο που θα σου «κλέψει» την καρδιά και θα σε κάνει να μοιάζεις με μια πριγκίπισσα του πάγου!

Τα καταστήματα Stradiavarius μας εντυπωσιάζουν με κάθε του κολεξιόν όλο και περισσότερο και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των γυναικών με τα μοναδικά κομμάτια τους!

Πρόκειται για ένα υφασμάτινο παλτό σε μπλε χρώμα, έχει κουμπιά και τσέπες, που φέτος αυτά τα δύο σε συνδυασμό για κάποιον λόγο δεν βρίσκουμε και πολύ εύκολα!

Το χρώμα του ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκα και αγκαλιάζει υπέροχα κάθε σωματότυπο! Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα γάντια και με αυτό το ζευγάρι μπότες που σου παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες και πίστεψε με, θα σε κάνει να φαίνεσαι με μια μικρή πριγκίπισσα. Θα θυμίζεις την Έλσα από το «frozen» και θα σε κοιτάζουν όλοι από πάνω μέχρι κάτω.

Κοστίζει μόνο 49,99 € και θα το βρείτε σε καταστήματα των Stradivarius και στο online store του καταστήματος.

Stradivarius παλτό με κουμπιά και τσέπες

Stradivarius παλτό