Stradivarius: Οι καφέ ψηλές μπότες που δεν θα θέλεις με τίποτα να βγάλεις από πάνω σου!

Κομψές και ζεστές!

Stradivarius: Οι καφέ ψηλές μπότες που δεν θα θέλεις με τίποτα να βγάλεις από πάνω σου!

Αυτές τις καφές ψηλές μπότες από το Stradivarius δεν θα θέλεις με τίποτα να τις βγάλεις από πάνω σου κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η ομάδα του youweekly.gr, βρήκε τις κατάλληλες μπότες αν θέλεις να κάνεις την διαφορά και να μην φορέσεις μαύρες για ακόμη μια φορά.

Οι ψηλές μπότες είναι η αδυναμία κάθε γυναίκας. Σε κρατάνε ζεστή, συνδυάζονται με όλα αλλά είναι και πολύ θηλυκές και σέξι και προσθέτουν άλλο αέρα στο στυλ σου.

Αυτές οι ψηλές μπότες από τα Stradivarius είναι από αληθινό δέρμα για αυτό κοστίζουν 80 ευρώ και μπορείς να τις φορέσεις στην έξοδο σου αλλά ακόμα και στο γραφείο.

Stradivarius μπότες

Καφέ μπότες με τακούνι από ΔΕΡΜΑ XL
Τακούνι 9 cm

Θα τις βρείτε ΕΔΩ

Εντωμεταξύ αν θέλεις κάτι να ολοκληρώσεις το look σου αυτό το παλτό «σπάει» ταμεία και υπάρχει σε τρία χρώματα

Stradivarius: Το τζιν παντελόνι τύπου "σακούλα' που θα αγαπήσεις! Φτάνει μέχρι τη μέση και συνδυάζεται με όλα!

Αυτό το τζιν παντελόνι τύπου "σακούλα" από τα Stradivarius θα το αγαπήσεις. Φτάνει μέχρι τη μέση του σώματος και συνδυάζεται με όλα τα top.

Αν είσαι και εσύ από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στην ντουλάπα τους μόνο παντελόνια που δεν μοιάζουν με τα κλασσικά που κυκλοφορούν, τότε σου βρήκαμε το ιδανικό.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius "πέσαμε" πάνω στο πιο hot παντελόνι της αγοράς. Πρόκειται για το τζιν paper bag, το οποίο φτάνει έως και την μέση σε denim ανοιχτό χρώμα. Αγόρασε το μόνο με 25,99 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος τύπος παντελονιού ταιριάζει με ότι top θελήσεις. Ακόμη και με αυτό το χουχουλιάρικο πουλόβερ.

Τζιν παντελόνι

Paper bag

Τι είναι όμως τα paper bag παντελόνια;

Παρόλο που το κόψιμο και το σχέδιό τους φαίνεται περίεργο, τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι εξαιρετικά κολακευτικά για τη σιλουέτα αφού κρύβουν τα χαμηλά σημεία της κοιλιάς και τραβούν την προσοχή στην τονισμένη μέση. Το ψηλόμεσο και πιο χαλαρό κόψιμο στο κάτω μέρος του παντελονιού δίνει την ψευδαίσθηση μίας πιο μακριάς και κομψής σιλουέτας, ιδιαίτερα στην cropped εκδοχή του.

Stradivarius ρούχα