Μια φωτογραφία με την κόρη της, Ξένια, μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας μια γεύση από την έξοδο που απόλαυσαν μαζί ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια αξιοποίησε την αργία για να περάσει περισσότερο χρόνο με το μωρό της και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη βόλτα τους. Προορισμός τους ήταν το Παγκράτι, όπου επισκέφθηκαν ένα από τα εστιατόρια του Παναγιώτη Κουτσουμπή. Ανάμεσα στις εικόνες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκείνη που ξεχώρισε ήταν η selfie στην οποία κρατά τη μικρή στην αγκαλιά της και της δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Η μητρότητα έχει φέρει διαφορετικούς ρυθμούς στην καθημερινότητά της, με τις οικογενειακές στιγμές να αποκτούν ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμά της. Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτυπώνει αυτή την πλευρά της ζωής της, μακριά από το τηλεοπτικό πλατό. Ήδη από τις 13 Μαΐου, όταν η Ξένια ήταν σαράντα ημερών, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Η κόρη της γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 2026 και είναι σχεδόν 7 μηνών.
Λίγες ημέρες πριν από τη νέα τους βόλτα, στις 20 Οκτωβρίου, η ίδια είχε εξηγήσει μέσα από τη «Super Κατερίνα» πώς οργανώνει τις υποχρεώσεις της μετά τον ερχομό του παιδιού. Τα απογεύματα που παλαιότερα προγραμμάτιζε φωτογραφίσεις και άλλες δραστηριότητες τα αφιερώνει πλέον στην κόρη της, ενώ φροντίζει να βρίσκεται κοντά της για το καθημερινό μπάνιο στις οκτώ το βράδυ. Ακόμη και τις εξόδους της τις προσαρμόζει γύρω από αυτή τη συνήθεια.




">
">
">
">
">
">
">
">