Θραύση στα Bershka το μπλουζάκι του Ταραντίνο - Έχει τρομερή στάμπα

Κοστίζει 15,99 και είναι συλλεκτικό κομμάτι

Βρήκαμε ένα συλλεκτικό κομμάτι από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka και είναι ένα μπλουζάκι που κάνει πραγματική θραύση στην αγορά! Είναι βγαλμένο κυριολεκτικά από ταινία του Ταραντίνο με αυτή τη στάμπα που έχει πάνω.

Τα t-shirt, τα παιχνιδιάρικα ειδικά, δεν πρέπει να λείπουν από μια γυναικεία γκαρνταρόμπα αφού με το ανάλογο αξεσουάρ και συνδυασμό μπορείς να τα κάνει είτε βραδινά είτε πρωινά!

Expand player

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει ανεπιφύλακτα να δώσεις 15,99 ευρώ γι αυτό το μπλουζάκι και θα μας θυμηθείς.

Μπλούζα Kill Bill

ΑΝΑΦ. 1957/213/810

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.84 ft / 178 cm

Και μιας και τα μπλουζάκια με στάμπα είναι trend σου βρήκαμε ακόμα 4 που ξεπουλάνε σαν τρελά αλλά στα καταστήματα Zara αυτή την φορά.

Bershka: Βγες και εσύ από ταινία του Ταραντίνο με αυτό το τζιν καμπάνα! Το έχουν λατρέψει όλες και κοστίζει μόνο 26 ευρώ!

Βγες και εσύ από ταινία του Ταραντίνο με αυτό το τζιν καμπάνα από τα Bershka! Το έχουν λατρέψει όλες και κοστίζει μόνο 26 ευρώ! Αν ακόμα το σκέφτεσαι σταμάτα!

Και όμως το συγκεκριμένο τζιν θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις!

Όποια και να είναι η περίσταση, μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με όσα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να "μαγνητίσεις" τα βλέμματα όλων. Κομψό και συγχρόνως μοντέρνο, σου προσδίδει έναν νέο αέρα εμφάνισης και σε κάνει να μοιάζεις λες και βγήκες από παλιά ταινία!

Κάντο δικό σου εδώ!

Ωστόσο, αν ψάχνεις για κάτι πιο γιορτινό, σου έχουμε βρει το τέλειο γιορτινό φόρεμα που θα κάνει τους πάντες να σε κοιτάνε με ανοιχτό το στόμα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Sold out στα Bershka αυτά τα ψηλά πέδιλα - Θα τα βρεις με μόνο 13 ευρώ

Βρήκαμε στα Bershka το φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Τιμή έκπληξη

Διαβάστε περισσότερα θέματα μόδας στο Youweekly.gr

TAGS