Το εμπριμέ φόρεμα με ζώνη των Massimo Dutti έχει το πιο απίστευτο print

Εσύ θα το φορούσες;

Αν έχεις και εσύ τρέλα με το print αυτό το φόρεμα πρέπει να το δοκιμάσεις, ενώ αν δεν έχεις φορέσει ποτέ... πρέπει πάλι να το δοκιμάσεις, αφού είναι απίστευτο. Το έχει πάνω του, αυτό το εντυπωσιακό εμπριμέ φόρεμα που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Massimo Dutti.

Μπορεί τα print να είναι δύσκολα στους συνδυασμούς, ωστόσο αν το κάνεις σωστά θα δημιουργήσει τέλειες εμφανίσεις. Πάντα πρέπει να προσέχεις το χρώμα που έχει το print πάνω και να πας βάση αποχρώσεων για να μην κάνεις μεγάλη λάθη.

Expand player

Τι συγκεκριμένο φόρεμα από τα Massimo Dutti, έρχεται από την νέα συλλογή για την Άνοιξη του 2020 και δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να το συνδυάσει έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα άψογο look για μια απογευματινή ή βραδινή βόλτα σου μετά το τέλος της καραντίνας.

Φόρεσε το συγκεκριμένα, με ένα ζευγάρι λευκά sneakers για το απόγευμα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μερικά διακριτικά κολιέ, κάνε και έναν ψηλό messy κότσο και είσαι έτοιμη. Ενώ, για πιο βραδινή εμφάνιση, φόρεσε το με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, κάνε επίσης ένα κότσο ωστόσο πιο σικάτο, ένα έντονο κραγιόν σε γήινη απόχρωση, κοσμήματα και πάλι (Γιατί αυτά είναι που παίζουν σημαντικό ρόλο) και είσαι έτοιμη.

Αυτό είναι το φόρεμα των Massimo Dutti

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗ - 99.95 €

Εμπριμέ φόρεμα με λεπτομέρεια δετή ζώνη. Σε γραμμή εβαζέ, με κλασικό γιακά, κλείσιμο με σειρά κουμπιών μπροστά, μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα που κουμπώνει, θηλιές για τη ζώνη και φόδρα.

  • Εξωτερικό ΒΙΣΚΟΖΗ 100%
  • Επένδυση ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ
  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ
  • ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX."
  • ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"
  • ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ

Βέβαια, όπως όλοι έχουμε καταλάβει πλέον, πολλά ρούχα που φορούσαν οι γονείς μας, έχουν επιστρέψει και πάλι στην μόδα. Όπως τα παντελόνια με τα φαρδιά μπαντζάκια, τα κατά κόσμων wide legs. Στα Massimo Dutti, θα βρεις ένα τέτοιο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και... απίστευτη τιμή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαμός με το carrot fit τζιν από τα Massimo Dutti

Massimo Dutti: Στην κορυφή των πωλήσεων αυτή η μαύρη ολόσωμη φόρμα