Χαμός με το carrot fit τζιν από τα Massimo Dutti

Δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με το carrot fit τζιν από τα Massimo Dutti

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε στα καταστήματα, έχει προκαλέσει κακό χαμό αυτό το carrot fit τζιν που βρήκαμε στο online store του Massimo Dutti και σου προτείνουμε να το κάνεις δικό σου κι εσύ γιατί είναι σίγουρα το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εφοδιαστείς με τα πιο κατάλληλα ρούχα για να μπορέσεις να τους εντυπωσιάσεις όλους.

Μιας και θα μπεις στο online store του Massimo Dutti, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το μπλουζάκι με στάμπα που βρίσκεται σε προσφορά.

Ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις, αυτό το παντελόνι που σου προτείνουμε μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο ακόμα και το βράδυ για μία χαλαρή σου έξοδο. Το πιο ξεχωριστό απ' όλα είναι το χρώμα του, μιας και είναι πολύ ιδιαίτερο και μόνο λίγες γυναίκες θα το τολμήσουν.

Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία και ξεκίνα να κάνεις κι εσύ τα ψώνια σου στο online store για να είσαι έτοιμη για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, με το τζιν που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από την ντουλάπα σου.

Massimo Dutti καφέ παντελόνι

Κοστίζει 49,95€ και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το corrot fit τζιν με το πιο στιλάτο στρογγυλό τσαντάκι

Ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη τις καθιερωμένες τσάντες σου και να επιλέξεις ένα μοναδικό κομμάτι, το οποίο θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Τα Massimo Dutti σου έχουν για ακόμη μία φορά τη λύση με την πιο στιλάτα τσάντα που κυκλοφορεί για φέτος το καλοκαίρι.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και πρόκειται για ένα κανονικό έργο τέχνης που πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχεις στη συλλογή σου.

Massimo Dutti στρογγυλή τσάντα

Βρίσκεται σε έκπτωση και κοστίζει 79,95€ από 129€. Θα τη βρεις εδώ.