Νούμερο 1 στα trends η πουκαμίσα από τα Stradivarius

Τη φοράς χειμώνα - καλοκαίρι

Αυτή τη στιγμή, στα καταστήματα Stradivarius μπορείς να βρεις την πιο στιλάτη λευκή πουκαμίσα, η οποία αποτελεί το νούμερο 1 στα trends της νέας σεζόν! Τρέξε λοιπόν να την κάνεις δική σου όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί σε λίγο θα εξαντληθεί.

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα από λευκό πουκάμισο, κι όμως, η απλότητά του, του δίνει μία φινέτσα και ένα στιλ που δύσκολα θα έβρισες σε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι.

Expand player

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο ιδανικό για το καλοκαίρι το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να κάνεις τη διαφορά με την εμφανισή σου.

Θα σου προτείναμε βέβαια, να συνδυάσεις αυτή τη λευκή πουκαμίσα με το πιο στιλάτο ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius που βρίσκεται σε προσφορά. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Το καλύτερο απ' όλα, είναι σε κάθε περίπτωση η τιμή αφού ενώ βρίσκεται στη νέα συλλογή, κοστίζει μόλις 17,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, πρόσεχε όμως μην τελειώσουν τα κομμάτια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκέτο "όνειρο": Η μίνι φούστα από τα Stradivarius που θα σου πάρει το μυαλό!

Καλοκαιρινός... έρωτας το φλοράλ φόρεμα από τα Stradivarius