Σκέτο "όνειρο": Η μίνι φούστα από τα Stradivarius που θα σου πάρει το μυαλό!

Είναι το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκέτο

Με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στα καταστήματα Stradivarius, εντοπίσαμε για εσένα, την πιο στιλάτη μίνι φούστα, η οποία αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας για τις καλοκαιρινές σου βόλτες και είναι βέβαιο πως μόλις το κάνεις δικό σου, θα σου πάρει το μυαλό.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με την εμφάνισή σου και με το στιλ σου.

Μπορείς άνετα να τη φορέσεις στις πρωινές σου βόλτες με ένα χαλαρό λευκό πεδιλάκι ακόμα και το βράδυ, με μία ωραία πλατφόρμα και ένα λίγο πιο επίσημο τοπάκι.

Μπορείς να συνδυάσεις τη συγκεκριμένη φούστα με αυτή την υπέροχη τσάντα από τα Stradivarius που κρατάνε όλες οι influencers. Δες την εδώ και θα σε τρελάνει!

Stradivarius μίνι καρό φούστα

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή της καθώς μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 19,99€. Θα τη βρεις εδώ, πρέπει ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια.

Λίγα λόγια για τα Stradivarius όπου θα βρεις τη μίνι φούστα

Η ιστορία τους ξεκινά το 1994 με ένα κλειδί του σολ που έκτοτε έγινε το σήμα κατατεθέν τους. Τιμούν το ιδιαίτερο στυλ μας καλώντας τις νέες και τους νέους σε κάθε γωνιά της γης να ανακαλύψουν την μελωδία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν την Stradivarius – το fashion brand που χορεύει στο ρυθμό της δικής του μελωδίας.

Σχεδιάζουν χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στην Ισπανία και τα διανέμουν αποκλειστικά στα καταστήματά τους που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο online κατάστημά τους που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Γνωρίζουν καλά ότι οι προτιμήσεις των πελατών τους μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και για το λόγο αυτό παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να τις ενσωματώσουν σε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με πάθος για τη μόδα ξεκινούν κάθε πρωί την εργασία τους στην Stradivarius μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σφύζει από ζωή.