Όλες οι influencers κρατάνε αυτή την τσάντα από τα Stradivarius

Τρέξε να την κάνεις δική σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλες οι influencers κρατάνε αυτή την τσάντα από τα Stradivarius

Κορίτσια πρέπει να δώσετε όλες μεγάλη προσοχή, γιατί με μία γρήγορη βόλτα που κάναμε στα καταστήματα Stradivarius, εντοπίσαμε την τσάντα που κρατάνε όλες οι influencers! Πρόκειται σίγουρα για ένα κομμάτι, το οποίο έχουμε δει να "παίζει" πολύ στο Instagram.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε καθώς πέρα από οικονομική είναι και ένα κομμάτι που μπορείς να κρατήσεις χειμώνα - καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου.

Συνδύασέ την υπέροχη αυτή τσάντα, με την πιο στιλάτη λευκή ζιπ κιλότ που βρήκαμε για εσένα στα Stradivarius. Δες την εδώ και είναι σίγουρο πως θα σου πάρει το μυαλό!

Stradivarius τσάντα καμηλό

Το καλύτερο απ' όλα είναι βέβαια η τιμή της καθώς κοστίζει μόλις 12,99€! Μπορείς αν θέλεις, να την κάνεις δική σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Stradivarius όπου θα βρεις την τσάντα που κρατάνε οι influencers

Η ιστορία τους ξεκινά το 1994 με ένα κλειδί του σολ που έκτοτε έγινε το σήμα κατατεθέν τους. Τιμούν το ιδιαίτερο στυλ μας καλώντας τις νέες και τους νέους σε κάθε γωνιά της γης να ανακαλύψουν την μελωδία, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζουν την Stradivarius – το fashion brand που χορεύει στο ρυθμό της δικής του μελωδίας.

Σχεδιάζουν χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στην Ισπανία και τα διανέμουν αποκλειστικά στα καταστήματά τους που βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο online κατάστημά τους που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011.

Γνωρίζουν καλά ότι οι προτιμήσεις των πελατών τους μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και για το λόγο αυτό παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες τάσεις προκειμένου να τις ενσωματώσουν σε μοναδικές δημιουργίες που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι με πάθος για τη μόδα ξεκινούν κάθε πρωί την εργασία τους στην Stradivarius μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σφύζει από ζωή.