Πρώτη στα trends 2020 αυτή η τζιν λευκή ζιπ κιλότ των Stradivarius

Super wow!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτη στα trends 2020 αυτή η τζιν λευκή ζιπ κιλότ των Stradivarius

Η καλοκαιρινή συλλογή των καταστημάτων Stradivarius έχει μέσα τα απόλυτα trends για το 2020! Στην κατηγορία τζιν θα βρεις την απόλυτη λευκή ζιπ κιλότ που κάνει θραύση σε πωλήσεις.

Μπορείς να την συνδυάσεις άνετα με ένα απλό t-shirt (δες εδώ κάποια τέλεια που σου βρήκαμε) και sneakers, ή με ένα μπουστάκι βραδινό και ψηλά πέδιλα για βραδινή έξοδο.

Αυτή είναι η λευκή ζιπ κιλότ των Stradivarius

Twill παντελόνι ζιπ κιλότ

  • ΑΝΑΦ. 7463/192-I2020
  • 25,99 €

Τζιν παντελόνια Stradivarius

Λάτρεψε το τζιν από τα Stradivarius που θα απογειώσει το στιλ σου - Μόνο με 12,99 ευρώ

Απόκτησε κι εσύ το ψηλόμεσο τζιν από τα Stradivarius, μόνο με 12,99 ευρώ. Το συγκεκριμένο κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Αν έχεις σώμα με καμπύλες ή μακρόστενη τάλια είναι ότι πρέπει για να δώσει ύψος και να αισθανθείς θεά!

Τα τζιν παντελόνια δεν σε περιορίζουν, γιατί μπορείς να τα φοράς όλο τον χρόνο και να τα παρουσιάσει όπως θέλεις εσύ. Αν είσαι γυναίκα με όγκο στο πάνω μέρος και αδύνατα πόδια, προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να φοράς στενό κάτω μέρος με φαρδιές μπλούζες. Αντίθετα, επέλεξε κάτι -όχι κολλητό- αλλά κοντά στο σώμα σου, με οριζόντιες ρίγες ή λουλουδάτο για να εξισορροπήσεις την εμφάνιση. Για να το απογειώσεις επέλεξε να φορέσεις ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο, αλλά απέφυγε τα χοντροκομμένες πλατφόρμες.

Ψηλόμεσο παντελόνι Stradivarius:

  • ΑΝΑΦ. 1450/100-V2020
  • Από 19,99 τώρα μόνο 12,99
  • -35%

Ψηλόμεσο τζιν stradivarius