Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του! Τα πρώτα πλάνα...

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του...

Συγγενείς, φίλοι, η παναθηναϊκή οικογένεια και ο αθλητικός-επιχειρηματικός κόσμος αποχαιρετάνε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, με την σορό του να έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα!

Δείτε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του παρακάτω...

Expand player

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο!


Oι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού -και όχι μόνο- θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν έναν από τους σημαντικότερες παράγοντες στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Από τις 08:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι θα γίνει στην Μητρόπολη Αθηνών λαϊκό προσκύνημα για τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Στις 14:00 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία και εν συνεχεία θα γίνει η κηδεία στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου έχει ταφεί και ο αδερφός του, Παύλος, από τον προηγούμενο Ιούνιο.

Yπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απεβίωσε την προηγούμενη Τρίτη (19/3) σε ηλικία 88 ετών από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τρόμος για παίκτη του Παναθηναϊκού: Ληστές προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του!

Σοκαρισμένη η οικογένειά του!

Μεγάλο σοκ υπέστη ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και η οικογένειά του.

Ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του παίκτη στα Νότια Προάστια!

Ο λόγος για τον Γάλλο Αντονί Μουνιέ! Πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ήταν εκτός Αθήνας με την αποστολή του Παναθηναϊκού, η οικεία του στα Νότια Προάστια έγινε στόχος ληστών, όπως και αρκετές άλλες ποδοσφαιριστών στην περιοχή.

Η οικογένεια του παίκτη των «πράσινων» μάλιστα βρισκόταν μέσα στο σπίτι,όπως αναφέρει το gazzetta, ωστόσο ο συναγερμός έτρεψε τους επίδοξους ληστές σε φυγή.

Ο Μουνιέ έκανε καταγγελία στην αστυνομία και μετά από λίγο καιρό, άλλαξε σπίτι.