Τραγωδία στον Βόλο: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ - «Είμαι κι εγώ μάνα, μου σκότωσαν κόρη 32 χρονών»!

Είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο του παιδιού!

Ξεσπά δημόσια η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ της τραγωδίας στον Βόλο. «Είμαι κι εγώ μάνα, μου σκότωσαν κόρη 32 χρονών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες μόνο έχουν περάσει από τον φρικτό περιστατικό, όταν 14χρονη πετάχτηκε στον αέρα από παιχνίδι και έχασε την ζωή της.

Expand player

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 14χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star και ξέσπασε.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ... Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.

Τραγωδία στον Βόλο: Αναζητούν τον χειριστή του παιχνιδιού που σκοτώθηκε η 14χρονη!

Ο χειριστής του παιχνιδιού από το οποίο έπεσε στο κενό για να χάσει τελικά τη ζωή της η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου, αναζητείται από την αστυνομία.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ αφέθηκε ελεύθερη χωρίς άσκηση κατηγορίας σε βάρος της, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Σοκ και σοβαρά ερωτήματα ωστόσο, προκαλεί η αποκάλυψη ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε καταδικαστεί γιατί το 2009 από το ίδιο παιχνίδι στη Χαλκίδα είχε πέσει εννιάχρονο κορίτσι και είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Η μητέρα αυτού του κοριτσιού, μιλώντας στο Star είπε «Είναι δολοφόνοι». Το κοριτσάκι της έφυγε από 10 μέτρα ύψος και βρέθηκε στο κενό.

Βόλος: Έτσι συνέβη η τραγωδία με την 14χρονη στο λούνα παρκ!

Για την υπόθεση αυτή η ιδιοκτήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή. «Γλίστρησε κάτω από το κάθισμα, κάτω από την μπάρα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος, εκσφενδονίστηκε από το μηχάνημα. Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και της αφαιρέθηκε η σπλήνα. Το φωνάζαμε ότι είναι δολοφόνοι, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φύλαξη» λέει η μητέρα του κοριτσιού.

Στον χώρο του λούνα παρκ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη με εντολή εισαγγελέα.

Οι στιγμές πανικού που επικράτησαν αμέσως μετά την πτώση της 14χρονης στον Αλμυρό καταγράφονται σε βίντεο. Ο γιατρός που έφθασε στο σημείο με το ασθενοφόρο έκανε επί ματαίω προσπάθειες για να επαναφέρει το παιδί. Ο κόσμος έχει παγώσει. Τραγικό πρόσωπο η μητέρα της. Τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρει το κορίτσι της στο Κέντρο Υγείας. Ελπίζει σε ένα θαύμα. Μια γυναίκα δεν αντέχει και λιποθυμά. Οι φίλες της άτυχης κοπέλας κλαίνε. Προσπαθούν να καταλάβουν πως ένα παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία.

Επισκέπτες και εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι το παιχνίδι πήγαινε πολύ γρήγορα και ότι ο χειριστής ήταν αλλοδαπός. Η αστυνομία τον αναζητά, καθώς μετά την τραγωδία εξαφανίστηκε.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βόλος: Έτσι συνέβη η τραγωδία με την 14χρονη στο λούνα παρκ!

Τραγωδία στο Βόλο: Ραγίζει καρδιές η αδερφή της 14χρονης που πέθανε στο Λούνα Παρκ!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!