VIDAL Coconut Water & VIDAL Hydra Pure! Ετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα καλοκαίρι φρεσκάδας και ευεξίας!

Αλλάζουμε διάθεση!

Το VIDAL, το αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας, συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τη μοναδική του σύνθεση και τα αρώματά του σε έναν κόσμο όπου οι αισθήσεις αναζωογονούνται! Λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, αλλάζουμε διάθεση και φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με τα αγαπημένα μας VIDAL Coconut Water και VIDAL Ηydra Pure.


Το VIDAL Coconut Water με φόρμουλα εμπλουτισμένη με νερό καρύδας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, και με το διάσημο τροπικό λουλούδι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, Monoi, θρέφει βαθιά και βελτιώνει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας μας.
Το VΙDAL Hydra Pure, με Micellar Water και δροσερό άρωμα, προσφέρει στην επιδερμίδα καθαριότητα σε βάθος και διαρκή ενυδάτωση, χαρίζοντας μία αίσθηση λουλουδιών που μας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Και φέτος, λοιπόν, απολαμβάνουμε ένα αναζωογονητικό ταξίδι φρεσκάδας και ενυδάτωσης, με τις δύο αγαπημένες προτάσεις από τη σειρά αφρόλουτρων VIDAL, με πρωτοποριακή και υποαλλεργική σύνθεση, κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά.

Expand player


Απολαύστε το μπάνιο σας με το VIDAL Coconut Water και το Vidal Hydra Pure και… αλλάξτε διάθεση!


Λίγα λόγια για τα προϊόντα VIDAL

Τα προϊόντα VIDAL με τα ενεργά συστατικά τους, τις πολλαπλές τους ιδιότητες και τα ελκυστικά τους αρώματα φροντίζουν το σώμα και χαρίζουν φρεσκάδα και ευεξία στα μέλη όλης της οικογένειας.
Αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα με την υπογραφή του brand VIDAL αποτελούν, με την πιο ευρεία γκάμα αρωμάτων της αγοράς, την καλύτερη επιλογή καθώς συνδυάζουν την εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος με την πιο value for money πρόταση.
White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Berries & Musk, Hydra Pure, Almond & Karitè και Coconut Water είναι τα ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων VIDAL που αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια και διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ.