Αποκάλυψη - σοκ Μουτσινά για την Μενεγάκη: "Δεν ήταν καλά ψυχολογικά..." - Δείτε τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες του τόσο με την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου όσο και με την Ελένη Μενεγάκη και την Μαρία Μπεκατώρου.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα πως θα χαρακτήριζε τις συνεργασίες του με τις παραπάνω παρουσιάστριες, ο Νίκος Μουτσινάς με το χαρακτηριστικό καυστικό και ειρωνικό του χιούμορ έδωσε απολαυστικές απαντήσεις.

Για την Μαρία Ηλιάκη μεταξύ αλλών τόνισε ότι ήταν τοσο αγαπημένο του πρόσωπο που έφτασε σε σημείο να θέλει να την πνίξει.

Για την Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι πριν γίνει κεντρικιά ήταν η χαρά της ζωής.

Την Μαρία Μπεκατώρου την χαρακτήρισε ένα 5χρονο παιδί που δεν συγκεντρώνεται και πολλές φόρες είναι εκείνος που την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη είπε, ότι συνεργάστηκε μαζί της σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για εκείνη αφού είχε ανακοινωθεί το διαζύγιο της αλλά εκείνος πέρασε καλά. εννοώντας ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ ότι του λέει να κάνει ένα βήμα πίσω, του έδινε όλο το περιθώριο να κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι και να περάσουν καλά και να γελάσουν