Η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Παντελή Παντελίδη, τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και η αμηχανία της Σκορδά! (Video)

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Σκορδά για τον Παντελή Παντελίδη, πριν τον θάνατο του! Με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια, να μην προλαβαίνει να σβήνει υβριστικά σχόλια από το προφίλ της στο Instagram.

Επίθεση από φίλους του Παντελή Παντελίδη στην Φαίη Σκορδά! Σοκαρισμένη η παρουσιάστρια…


Σήμερα στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε στα χέρια του την κατάσταση και αδιαφορώντας για τα σχόλια και τον ντόρο που έχει γίνει, με τεράστια συγκίνηση ευχήθηκε στην οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να συλλυπηθώ και εγώ την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενός νέου ανθρώπου, πολύ ταλαντούχου... δε τον συλλυπούμαστε επειδή είναι νέος και ταλαντούχος, εγώ έβλεπα την κηδεία προχθές και με πιάσανε τα κλάματα, όπως με πιάσανε τα κλάματα και στα τρία παιδιά που πέσανε με το ελικόπτερο, οποιοσδήποτε νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του... τον άνθρωπο αυτό θα τον ακούμε και τα τραγούδια του, δεν θα πεθάνει ο Παντελής Παντελίδης... δε θα πεθάνει ποτέ. Εγώ το μήνυμα που θέλω να δώσουμε είναι όλη μας την αγάπη και την συμπαράσταση στην οικογένεια στους οικείους του γιατί αυτοί είναι που πονάνε περισσότερο. Ο πόνος της μάνας... Η μάνα δεν πρόκειται να το ξεπεράσει ποτέ. Συλλυπούμαστε τη μάνα, τον πατέρα, τους συγγενείς και βέβαια να πω να προσέχετε με τα αυτοκίνητα... Να προσέχετε ρε γαμ@τ@».

Από την άλλη δε; Η Φαίη Σκορδά δεν έβγαλε μιλιά, ούτε καν συλλυπήθηκε κι εκείνη, παρά προτίμησε να μείνει σιωπηλή και να αφήσει τον Γιώργο να βγάλει το φίδι από την τρύπα!

Δείτε το βίντεο στο Youweekly.gr:

Ποιούς θα έσκιζε ο Παντελίδης; Ποιά ήταν τα αλάνια; Ποιό ήταν το όνειρο που έμεινε στη μέση; Οι τελευταίες ώρες του «παιδιού – φαινόμενο…»

Expand player