Shakira: Ενάντια στα πρότυπα ομορφιάς - Ζήτησε να την παχύνουν

«Για μένα όλο αυτό περιέχει ένα σπουδαίο μήνυμα: Να κάνεις όνειρα ανεξάρτητα από το μέγεθός σου και κανένας να μη σε σταματάει» είπε η σπουδαία τραγουδίστρια.

Μπορεί να είναι διάσημη και σέξι, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να βγάζει προς τα έξω συχνά την ανθρώπινη πλευρά της, η οποία την έχει κατατάξει στη λίστα με τις αγαπημένες stars όχι μόνο των αντρών αλλά και των γυναικών.

Δείτε ακόμη: Πόσο photoshop πια; Δείτε τι ανέβασε η Lindsay Lohan και προκάλεσε τους πάντες!



Η Σακίρα «παίζει» στη νέα ταινία της Disney Zootopia. Στην πολυαναμενόμενη ταινία, ο χαρακτήρας της Σακίρα είναι ένα ζώο, η γλυκύτατη Gazelle, στην οποία έχει δώσει τη φωνή της.



Αλλά ακόμα κι αν ο χαρακτήρας της είναι ένα ζώο που είναι επίσης είναι μια διάσημη ποπ σταρ, η Σακίρα απαιτεί να είμαστε ρεαλιστές.

Η 39χρονη σταρ αποκάλυψε στο περιοδικό People ότι ζήτησε από τους δημιουργούς της ταινίας για να δώσουν στη γαζέλα περισσότερες καμπύλες.



Η Kολομβιανή star, μόλις είδε το αρχικό σχέδιο της ηρωίδας της, αντέδρασε, λέγοντας:

Δείτε ακόμη: Cindy Crawford: Χωρίς photoshop και πάλι εντυπωσιάζει στα 49 της χρόνια!

«Είναι πολύ λεπτή για μένα θέλω να μεγαλώσετε τους γοφούς της. Ελάτε βρε παιδιά, ας της βάλουμε λίγο κρέας πάνω της. Και το έκαναν», είπε η Σακίρα.

«Για μένα όλο αυτό περιέχει ένα σπουδαίο μήνυμα: Να κάνεις όνειρα ανεξάρτητα από το μέγεθός σου και κανένας να μη σε σταματάει», πρόσθεσε.





Δείτε ακόμη: Θύμα εκβιασμού η Σακίρα και ο Πικέ: Το sex tape που διέρρευσε!



Δείτε ακόμη: Ποιος χωρισμός;! Η Shakira με την κοιλιά ΤΟΥΡΛΑ πήγε στο γήπεδο για τον Pique! (PHOTOS)



Δείτε ακόμη: Θα πάθετε σοκ: 15 Φωτογραφίες celebrity πριν και μετά το photoshop!



Δείτε ακόμη: Δείτε πώς είναι τα σώματα διασήμων χωρίς photoshop και θα λατρέψεις το δικό σου!!!



Πηγή: thetoc