Βόμβα στην ελληνική showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι χώρισε μετά από 6 χρόνια!

Η απόσταση νίκησε τον έρωτα τους!

Ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια! Ο έρωτας τους έδειχνε πως δεν θα τελειώσει ποτέ, μιας ο ένας δήλωνε τρελαμένος με τον άλλον...Λαμπεροί, ετπιτυχημένοι και ιδιαίτερα αγαπητοί, τα τελευταία έξι χρόνια έζησαν ένα love story που από την αρχή του έβρισκε μία θέση στα..έντυπα!

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη...Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό διανύει μια δύσκολη περίοδο και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση που δημιουργεί η απόσταση. Ο μπασκετμπολίστας, λόγω αθλητικών υποχρεώσεων του με την ομάδα της Μπιλμπάο, εδώ και μεγάλο διάστημα ζει στην Ισπανία. Η τραγουδίστρια, από την άλλη, λόγω του γιου της Αλέξανδρου, αλλά και των εμφανίσεών της σε νυχτερινά κέντρα σε Αθηνα - Θεσσαλονίκη, όλο αυτό το διάστημα δεν κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο, όπως αναφέρει η Real, για να πάει να δει τον αγαπημένο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Έλλη και ο Γιώργος πήραν από κοινού την απόφαση να απομακρυνθούν για λίγο και να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους. το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ελπίζει ότι η αγάπη τους θα καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση και πως θα είναι πάλι μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαζύγιο-σοκ στην κοσμική Αθήνα! Γνωστό ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους στο γάμο του



Θυμάστε τον πρώην σύντροφο της Μελέτη; – Δεν φαντάζεστε με ποια είναι σήμερα ζευγάρι



Θυμάστε την πρώην σύζυγο του Ανδρέα Μικρούτσικου; Δείτε τι κάνει σήμερα η Δήμητρα Ρουμπέση