Ο Σάκης Ρουβάς στην πολιτική - Δείτε τι αποκάλυψε για τις εκλογές!

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο «42 λεπτά» απέναντι από την Εύα Αντωνοπούλου και μίλησε για όλα.

Από την εκπομπή του ΣΚΑΪ και τα όσα σχολίασε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του «X Factor» δεν έλειψε και το κομμάτι της πολιτικής. «Από την κρίση έχω πληγεί, στο μέρος που μου αναλογεί βεβαίως γιατί δεν είμαστε όλη στην ίδια οικονομική κατάσταση» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα και το γεγονός ότι εξέφρασε δημόσια την άποψη του με ένα βίντεο: «Εκείνο το βράδυ μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα πολύ πρωί και αισθάνθηκα μια τεράστια ανάγκη να εκφράσω την άποψη μου. Αισθάνθηκα ότι όλοι οι Έλληνες είχα να πάρουν μία απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον μας, το δικό μας, της πατρίδας μας. Αισθάνθηκα εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα ότι πρέπει, έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διαδικασία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που αντιδρούν , είναι ωραίο να βγαίνει στο δρόμο να διαδηλώνεις, να κάνεις απεργία, αλλά δεν πρέπει να συμμετέχει κανείς μόνο σε αυτή τη στιγμή».

Δήλωση- σεισμός: «Μόνο κρέμα για αιμορροΐδες δεν έχει διαφημίσει ο Σάκης Ρουβάς» – Ποιος το είπε

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε ακόμα: «Για να εκφράσω την άποψη μου πρέπει να πάρω μία πολιτική σκέψη. Αυτή τη σκέψη την παίρνει ο λαός μέσα από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα. Πρέπει να παίρνουμε μέρος σε ατή τη διαδικασία. Πρώτα ψάχνω να βρω τι λάθη έχω κάνει εγώ και μετά προσπαθώ να ρίξω το φταίξιμο της δικής μου κατάστασης στους γύρω μου. Έχω μάθει να αναζητώ σε μένα ποιές είναι οι λύσεις στην κατάσταση που βρίσκομαι. Είναι πολύ εύκολο κανείς να επικρίνει τους πολιτικούς, τους ξένους, του κακούς. Πρέπει καταρχάς να αναζητήσουμε τα έχουμε κάνει εμείς όλα τέλεια, τα έχουμε κάνει όλα καλά για να αποτρέψουμε όσα έχουν γίνει;». Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάκης Ρουβάς: Απίστευτα πράγματα που δεν ξέρετε για την ζωή του – Έχει μέχρι και σκάνδαλα!



Γιάννης Αγγελάκης: Η αδερφή του διαψεύδει όσα ακούστηκαν για το θάνατό του – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς τον βρήκε νεκρό!



Πάθαμε πλάκα! Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Σάκης Ρουβάς στον τεράστιο κήπο του σπιτιού του