Απίστευτα καρφιά πασίγνωστου ηθοποιού εναντίον του Γιώργου Λιάγκα: "Άφησε την Φαίη με δύο παιδιά και κάνει μόνος διακοπές!"

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του "Φτιάξε καφέ να στα πω" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα... Να σας θυμίσουμε πως ο παρουσιαστής ήταν από τους πρώτους που έκραξαν δημόσια τον ηθοποιό για την απόφαση να κάνει παιδί σε αυτή την ηλικία λέγοντας: "Είναι επιπολαιότητα, θα μεγαλώσει σίγουρα χωρίς πατέρα αυτό το παιδί..." κλπ.

Αυτά σίγουρα δεν τα ξέχασε ο Κώστας Βουτσάς και μιλώντας στην εκπομπή ξέσπασε εναντίον του: "Καθόταν και έλεγε για εμένα. Αυτός τώρα θα βλέπει τα δικά του παιδιά! Χώρισε με την άλλη κοπέλα, την Φαίη που ήταν τόσο καλό κορίτσι και έχουν δύο αγοράκια. Τώρα αυτός τι κάνει; Σηκώθηκε και έφυγε η Φαίη με τα δύο παιδιά και πήγε στους γονείς της στο Κιλκίς κι εκείνος πήγε μόνος του διακοπές! Αυτό είναι καλύτερο δηλαδή; " - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα φαρμακερά σχόλια της πρώην γυναίκας του Βουτσά για την Κατσαβού και τον γιο του: «Όλο αυτό υποτιμά την νοημοσύνη μας και…»

Ραγίζει καρδιές συνεργάτης του Παντελίδη: «Έμεινα μόνος μου! Είχαμε πει με τον Παντελή να…»

The Voice: Η αποκάλυψη του Ρουβά για την Παπαρίζου που την άφησε κάγκελο: «Η Έλενα έχει πάει με έναν από εμάς…»