Η Κατερίνα Παπουτσάκη μας δείχνει το κομψό διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας- Δείτε την απίστευτη θέα από το μπαλκόνι της!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια! Ο γιος τους, Μάξιμος, είναι αυτός που τους κάνει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Όπως έχει αναφέρει η ηθοποιός βιώνει έναν μεγάλο έρωτα μαζί με τον γιο της, ο οποίος κάθε φορά που την αποχωρίζεται της κρατάει μούτρα.

Η οικογένεια μένει σε ένα κομψό, φωτεινό και άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει διακοσμήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο. Το μεγάλα μπαλκόνια του διαμερίσματος βλέπουν στην Ακρόπολη, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο που το ζευγάρι αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το κέντρο της πόλης. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τη συγκεκριμένη τοποθεσία και συχνά απολαμβάνει εξορμήσεις και βόλτες στην ευρύτερη περιοχή.

Συχνά η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, μέσα από social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Την έπιασε στον ύπνο! Η απίστευτη σπόντα του Παύλου Σταματόπουλου για το χωρισμό που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια!

Σαν παλάτι! Ο Θάνος Πλεύρης μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του με την σύζυγό του, Λένα, ένα μήνα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Μας αιφνιδίασε! Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου για το δεύτερο παιδί που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!