Ορέστης Τσάνγκ: Γνωρίστε τον Κινέζο παίκτη του Survivor! Η κούκλα αδερφή του και οι φωτογραφίες με σπουδαίους διασήμους!

Ο Ορέστης Φαίδων Τσάνγκ είναι σε ηλικία 27 ετών γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές που έχει κάνει είναι στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων και σήμερα εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Το σπουδαιότερο επίτευγμά της καριέρας του είναι που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα. Όπως καταλαβαίνετε απο την στιγμή που μιλάμε για Μαραθώνα δεν γινόταν να μην έχει αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό στα social media φωτογραφίες με τον Ηλία Ψινάκη. Προχωρώντας παρακάτω θα διαπυστώσετε και μόνοι σας τις σπουδέες γνωριμίες του:



Από το φωτογραφικό του άλμπουμ δεν λείπε ούτε η πρώην Υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συνέχεια κάτω από την φωτογραφία:

Όπως θα διαπυστώσετε και παρακάτω ο Ορέστης νιώθει 100% Έλληνας που φτιάχτηκε στην Κίνα και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει.



Όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο λόγος που τον παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του Σκαϊ και το Survivor είναι η αδερφή του, Μαρία. Ο ίδιος κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα και η κούκλα αδερφή του, όπως θα διαπυστώσετε και μόνοι σας παρακάτω, είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης.



Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε πριν αποχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο ήταν μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος και η κομψή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας.

Δείτε το αφιέρωμα που του έκαναν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/apyDj95_3YM

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Την έδωσε στεγνά! – Η Κατερίνα Καινούριου καρφώνει την Αθηναΐδα Νέγκα: «Για μένα είχε πει…»

Η δημόσια συγγνώμη της Φαίης στον αέρα της εκπομπής! Για ποιον λόγο απολογήθηκε η παρουσιάστρια;

Tο σχόλιο του Δάνη Κατρανίδη για τα νούμερα τηλεθέασης: «Η πραγματική τηλεθέαση μετριέται στα…»
TAGS