Απίστευτο ξέσπασμα για το γάμο Ρουβά-Ζυγούλη: "Είναι σαχλό...Παντρεύονται μόνο για τη δημοσιότητα!"- Ποιος έκραξε το ζευγάρι;

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισαν να γιορτάσουν τη σχέση τους με ένα γάμο! Μια γιορτή θα είναι το μυστήριο που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και θα ενώσει το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά. Στη συνείδηση του κόσμου αλλά και στην καθημερινότητά τους είναι άλλωστε ήδη παντρεμένοι!

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει και ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω", ο οποίος τους "έσφαξε" λίγο με το γάντι θα έλεγα εγώ, όπως μόνο ο Λάκης ξέρει να κάνει! Διαβάστε παρακάτω...

"Καλέ τι είδηση είναι αυτή, τι να σου πω...Κρίμα που έχω το φρονιμίτη και δεν μπορώ να φάω το κουφέτο, να μην σπάσει και κάνα δόντι!", δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Παρόλο που τους αγαπάω και τους δύο, αυτό το γεγονός με αφήνει παγερά αδιάφορο! Ούτε με ενδιαφέρουν τα νυφικά, ούτε τα λαμέ, ούτε τα νεγκλιζέ, ούτε τίποτα!", είπε ο Λάκης κι έκλεισε το λόγο του δυναμικά:

"Ένας γάμος για έναν καλλιτέχνη είναι πολύ καλό να τον κάνει, όπως κι ένα διαζύγιο! Μακάρι τα παιδιά να παντρευτούν πολλές φορές, γιατί τους αγαπώ και τους δύο! Αλλά είναι σαχλό αυτό το πράγμα, είναι σαχλό να παντρεύονται δυο άνθρωποι που είναι χώρια μαζί", δήλωσε ο Γαβαλάς! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor αποκλειστικό: Κόλαση στο σημερινό επεισόδιο! Σκοτώνονται Ευρυδίκη-Σπαλιάρας, Χανταμπάκης-Αγγελόπουλος (Βίντεο)

Survivor: Απίστευτη ανατροπή! Ποιοι είναι οι τρεις παίκτες από τους «Διάσημους» που είναι προς αποχώρηση! Με τον έναν θα πάθετε… (Βίντεο)

Survivor Βόμβες Σπαλιάρα: «Κάποιοι ήθελαν να χάσουμε τον αγώνα ασυλίας…» – Οι αποκαλύψεις του Σπαλιάρα σίγουρα θα συζητηθούν (Βίντεο)