Happy Day: Ένταση μεταξύ Φραγκολιά-Τσολάκη on air! Της ζήτησε τον λόγο και μπούκαρε στον καιρό! Η κακιά λέξη που "ξέφυγε" από τη Σταματίνα! (Βίντεο)

Η Ελένη Τσολάκη έλεγε τον καιρό, και έπαιζε το παιχνίδι με το τραγούδι, με τον Κώστα Φραγκολιά να έιναι δυσαρεστημένος που δεν μπορεί αν το βρεί. Κάπου εκεί ξέφυγε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή μία "κακιά" λέξη, την οποία και έσπευσε να μαζέψει, μόλις το αντιλήφθηκε! "Είναι το βλέμμα "δεν το βρίσκω γαμώτο, και δεν μπορώ να χάνω". Αα, συγγνώμη παιδιά, Γιαμαμότο ήθελα να πω!" διόρθωσε η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά, ο Κώστας βρήκε το τραγούδι και άρχισε να πανηγυρίζει. Η Ελένη Τσολάκη του είπε να κάτσει κάτω, και αυτός απάντησε: "Δεν κάθομαι, έλα να με κάτσεις εσύ!" και εκείνη αναφώνησε: "Πάρτε τον από εκεί!", ατάκα που τον "εξόργισε", εισβάλλοντας τση στήλη της συνεργάτιδάς του, για να ζητήσει τον λόγο! "Δεν κατάλαβα, τι έγινε;" "Όλα καλά Κωστάκη μου!" απάντησε αμήχανα εκείνη, και αυτός τη φόρτωσε σε ένα καροτσάκι, και την έβγαλε από το πλάνο με το ζόρι! Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survivor: Το τραγικό δημοσίευμα που βγήκε για τον Γιάννη Σπαλιάρα και η…διάψευση! Η εισπρακτική και το ψέμα!

Φινάλε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Το δημόσιο ευχαριστώ στους τηλεθεατές και το μήνυμα για τη χρονιά που πέρασε! (βίντεο)

«Εγώ δεν μπορούσα να πω κανέναν φίλο μου εκεί μέσα γιατί…» Ο Μπο μιλά ανοιχτά για τις κλίκες και τις φιλίες του Survivor!