Βόμβα! Χώρισαν οριστικά Αλεξάνδρου - Φαρμάκη λίγο πριν τον γάμο! Το παραδέχθηκαν για πρώτη φορά...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραχώρησε συνέντευξη στο "Φτιάξε καφέ" και μίλησε για όλους και για όλα, τη σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη, ακόμη και για την Ελένη Μενεγάκη, και την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή της.

"Δεν με έχει κουράσει η νύχτα, έχει κουράσει τις συντρόφους μου, έχεις και ένα μπίρι μπίρι στο σπίτι, θα πας πάλι εκεί κτλ. Νομίζω αν θα το κόψω θα μου λείπει κάτι, γιατί μου αρέσει." είπε, απαντώντας στις φήμες για χωρισμό του με την Όλγα Φαρμάκη. "Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί δεν έχω κάτι να πω, τι να πεις, όλα μια χαρά!" κατέληξε. Διαβάστε παρακάτω...

"Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο γύρω στις 3:30 το πρωί με τον Δημήτρη. Γνωριζόμαστε από μικροί, από μωρά. Εγώ γνωρίζω ότι όντως δεν είναι μαζί, αλλά υπάρχει αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και σεβασμός. Για αυτό κρατάνε χαμηλούς τόνους, την αγαπάει πάρα πολύ την Όλγα. Η Όλγα είναι και λίγο πιο μεγάλη από μένα. Μια γυναίκα στα 33 μπορεί να θέλει να προχωρήσει τη ζωή της, να κάνει οικογένεια, εικάζω! Ο Δημήτρης συζητά πολύ για τα επαγγελματικά του!

Ο Δημήτρης και η Όλγα Φαρμάκη δεν είναι πια μαζί, έχουν χωρίσει εδώ και 15-20 μέρες, και η Όλγα έχει μαζέψει τα πράγματά της και έχει επιστρέψει στο δικό της σπίτι, όπως αποκάλυψε ο Μαρίνος Βυθούλκας. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Πανικός στο «Φτιάξε καφέ»! Άνευ προηγουμένου σχόλια για τα…προσόντα του Γιάννη Σπαλιάρα και τα οπίσθια της Ζωής Τζάνη! (βίντεο)

Master Chef: Σοκαριστική αποχώρηση από το παιχνίδι! Έφυγε το μεγάλο φαβορί! (βίντεο)

Μόνο δάκρυα! Ας ξεφυλλίσουμε μαζί το περιοδικό του Κωνσταντίνου Βασάλου! Στο φινάλε…θα κλάψετε από τα γέλια!